TESCOMA Blog
Puha mézeskalács karácsonyra
Keverd össze a hozzávalókat, és dolgozd őket kemény tésztává. A tésztát csomagold frissentartó fóliába, és pihentesd a hűtőben 24 órán át. Melegítsd elő a sütőt 160 ˚C-ra.Karácsonyi sütemények: a legfinomabb ünnepi hagyomány
Ízekkel és illatokkal teli karácsony
Ropogós libasült, párolt vöröskáposzta és loksa
Sakrajda – a diós bejgli cseh változata
A hússütés fortélyai
Kolozsvári rakott káposzta
Halloweeni főzőcskézés – készülj fel a év legrémisztőbb lakomájára
Házi sonka vagy szarvashúsból készült terrine? Vágj bele a főzésbe a sonkafőzővel!
Sütés nélkül készülő tökös szeletek
Hogyan főzzünk kuktában: Útmutató a gyors és hatékony főzéshez
0


















