info text
 • Bejelentkezés
 • Bejelentkezés
KezdőlapSzállítási díjak és fizetési módok

Szállítási díjak és fizetési módok

Szállítási díjjegyzék

   

  Egyéb költségek


   SZÁLLÍTÁS

   ÁRUFOGLALÁS MÁRKABOLTBAN  - INGYEN

   Árufoglalás bármely Tescoma márkaboltban lehetséges. Foglalás esetén e-mailben értesítjük a termékek elérhetőségével, és a foglalás érvényességének időtartamával kapcsolatosan. Amennyiben az adott termék elérhető, a kiválasztott márkabolt által küldött visszaigazolást követően a termék azonnal átvehető. Ehhez kizárólag a visszaigazoló e-mailben megküldött egyedi kódra lesz szükség.

   FIGYELEM!
   Az árufoglalás nem tekintendő megrendelések, és nem jön létre adásvételi szerződés, kizárólag a kiválasztott áru kerül időszakos foglalás rá a kiválasztott Tescoma márkaboltban. Adásvételi szerződés kizárólag az adott áru megvásárlása során jön létre a vevő és az eladást lebonyolító Tescoma márkabolt üzemeltetője között. Árufoglalásra nem vonatkoznak a Ptk.-ba foglalt, telekommunikációs eszköz segítségével történő adásvételre vonatkozó jogszabályok, és így vevő azon joga sem, miszerint két héten belül előállhat az adásvételtől.

   DPD futárszolgálat 1 500Ft
   A DPD futárszolgálata gyors és megbízható módon szállítja ki csomagját bárhová az országban – az otthonába és a munkahelyére egyaránt. A csomagot a raktárunkból történő átadást követő 1-2 napon belül kézbesítik Önnek. A kézbesítés várhatóan napközben 8.00–17.00 óra között zajlik. A csomag kézbesítésének időpontjáról előzetesen SMS vagy e-mail formájában fog értesítést kapni.
   A kézbesítés napján egy interaktív SMS vagy email formájában pontosítást kap a csomag átadásának időpontjáról, illetve egy 4 jegyű azonosító kódot, melyet szükséges a csomag átvételekor a futárnak felmutatni. Amennyiben a kézbesítés időpontja Önnek nem megfelelő, az SMS-re válaszolva kérhet változtatást.

   FIGYELEM!
   Csomag átvételekor kérjük, minden esetben ellenőrizze, hogy nincs-e rajta sérülés. Amennyiben a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot, és kérje a sérülés tényének feljegyzését a fuvarlevélre! Amennyiben a csomag sérülését az átvételt követően vette észre, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kézbesítővel!
   Magyar Posta - házhozszállítás 1 990Ft

   A Magyar Posta garantálja a csomag kézbesítését a csomagon feltüntetett kézbesítési címre.
   Amennyiben a címzett vagy a jogosult helyettes nem tartózkodik a megadott címen, a postafutár írásbeli értesítőt hagy a csomag elhelyezéséről a címzett postaládájában.

   Magyar Posta – postai átvétel 990 Ft
   Azok részére, akik a Magyar Postán történő, személyes átvételt részesítik előnyben több, mint 3000 átvételi pont áll rendelkezésére szerte az országban. Ezen szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kiválassza az Önnek megfelelő átvételi pontot.

   Elegendő feltüntetni a címzett nevét, irányítószámát és a kiválasztott postafiókot. A postafiókra történő csomagküldés feltétele a címzett telefonszámának vagy email címének feltüntetése.
   A címzett vagy a jogosult helyettes a csomagot a postafiók nyitvatartási ideje alatt jogosult átvenni. A címzett a csomagot annak küldeményazonosító száma, illetve személyazonosság igazolására alkalmas okmány felmutatása ellenében veheti át.  
   Szállítás Packeta csomagpontra 990 Ft
   • Gyorsan és kényelmesen átveheted a csomagodat.
   • Több ezer csomagpont, köztük Z-BOX-ok közül választhatsz.
   • SMS-ben, online vagy az alkalmazásban tájékoztatunk a csomag mozgásáról és a kézbesítésről.
   • Az ingyenes alkalmazást letöltheted a Google Play vagy az App Store áruházból.
   • Az alkalmazásban előre kifizetheted az utánvétet.
   • Akár 21 naposra meghosszabbítható tárolás.  

   Kártyával történő fizetés online - INGYEN

   Azonnali, készpénz nélküli fizetés. Rendelését bankkártyával is kifizetheti (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners).

   A fizetett összeg a megrendelést követően azonnal jóváíródik az eladónál, melyről visszaigazolást kap. Ez a fizetési mód gyorsabb, és egyben olcsóbb is az utánvétnél.

   A megrendelés befejezését követően átirányítjuk a netbankjába, ahol egyszerűen jóváhagyhatja a fizetési megbízást. Erről mi is értesítést kapunk, így azonnal küldeni tudjunk a megrendelt árut.

   Nincs oka aggodalomra! Az online fizetés során megadott adatokat kizárólag a megrendelő és a bank látja. A tranzakció 3D Secure védelemmel van ellátva.

   Banki átutalás - INGYEN

   Választhatja a banki átutalással történő fizetést is, a 10700031-70651287-51100005 számú bankszámlánkra. Előfordulhat azonban, hogy az átutalt összeget a fizetést követően akár 1-2 nappal később látja a rendszerünk, ami a szállítási idő meghosszabbításával jár.

   A sikeres átutaláshoz a bankszámlaszámon kívül meg kell adnia a pontos összeget, és a megjegyzések rovatban fel kell tüntetni a megrendelés számát H nélkül (pl. 200112345), melyet a rendelési folyamat utolsó lépéseként kap meg ill. szerepelni fog a visszaigazoló e-mailben is (a megrendelés véglegesítését követően e-mailt küldünk Önnek a megrendeléssel kapcsolatos valamennyi információval).

   Bankszámlaszámunk: 10700031-70651287-51100005. Amennyiben később úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket, annak árát vissza utáljuk a bankszámlájára. akkor újra átutaljuk a pénzt a számlájára. Ez a fizetési mód olcsóbb az utánvétnél.

   Árufoglalás márkaboltban - INGYEN

   A márkaboltjainkban lefoglalt árut az átvételkor kifizetheted készpénzzel, bankkártyával, ajándékutalvánnyal vagy Tescoma klub pontokkal.