
Epres panna cotta
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. Közben egy lábasban 3 percig melegítjük a tejet és a tejszínt. Hozzáadjuk a cukrot és ízlés szerint a vaníliakivonatot, majd folyamatosan kevergetve felforraljuk.
2025. 05. 19.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. Közben egy lábasban 3 percig melegítjük a tejet és a tejszínt. Hozzáadjuk a cukrot és ízlés szerint a vaníliakivonatot, majd folyamatosan kevergetve felforraljuk.
2025. 05. 19.
A frissen facsart gyümölcslé nemcsak finom, hanem igazi vitaminbomba is. A profi elektromos gyümölcscentrifugák viszont sokszor drágák – ezért alkottuk meg kézi gyümölcsprésünket, amellyel kíméletesen, mégis hatékonyan facsarhatod ki a gyümölcsök levét.
2025. 05. 13.
Zárd üvegbe a nyár ízeit! Az innovatív DELLA CASA gyümölcs- és zöldségpréskészlettel ínycsiklandó, házi szörpöt készíthetsz – mindenféle mesterséges színezék, aroma vagy tartósítószer nélkül.
2025. 05. 13.
Akárcsak a lábasok, a serpenyők is nélkülözhetetlen konyhai eszközök. A mindennapi konyhai teendők elvégzéséhez több serpenyőre is szükség van, amelyek semmiképpen sem hiányozhatnak az otthonodból. Nem létezik ugyanis olyan serpenyő, ami minden feladatra egyformán alkalmas lenne. A különböző ételek és különböző hőkezelési módszerek más-más típusú serpenyőket igényelnek.
2025. 05. 11.