info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTesztelés és ellenőrzés. Garanciát vállalunk valamennyi termékünk minőségéért

Tesztelés és ellenőrzés. Garanciát vállalunk valamennyi termékünk minőségéért

A TESCOMA 30 éves fennállása során termékeink ikonikussá váltak itthon, és szerte a nagyvilágban egyaránt. Ez többek között az első osztályú termékminőségnek köszönhető, amit a mindennapos tesztelések okán tudunk szavatolni. A termékek csak ezután indulnak el a konyhádba, háztartásodba. Minőségirányítási Osztályunkon dolgozó kollégáink garantálják, hogy csakis bevált minőségű terméket kapsz tőlünk. Ezt megelőzően valamennyi termékünk egy hosszú és precíz teszt folyamaton megy keresztül.
Tesztelés és ellenőrzés - kép

Minden egyes gyártási tétel részletes ellenőrzése

A termékminőség ellenőrzését az egész Európai Unió területén érvényben lévő jogszabályok szabályozzák. A folyamat részének fontos eleme a véletlenszerűen kiválasztott termékek részletes ellenőrzése, mely valamennyi gyártási tétel esetében végrehajtásra kerül. Ezt a folyamatot a minőségbiztosítási részleg végzi.
Tesztelés és ellenőrzés

Egészségügyi ártalmatlanság és tépőgép

Hosszútávon együttműködést építettünk ki a Zlín-i ITC akkreditált laboratóriummal, ahol termékeinket anyagvizsgálatoknak és higiéniai teszteknek vetik alá. A tesztelési folyamat a fizikai laboratóriumban folytatódik, ahol termékeink mechanikai ellenálló képességét és tartósságát vizsgálják. Itt kerül bevetésre a tépőgép is. A laboratórium részét képezi egy experimentális konyha is, ahol a termékeket valós körülmények között vizsgálják. A tapasztalt szakács csapat ellenőrzi a csomagoláson feltüntetett információkat, használati útmutatókat és recepteket is.
Tesztelés és ellenőrzés - kép

Korrózióállóság vizsgálata

Laboratóriumainkban különféle anyagok - rozsdamentes acél, műanyag, szilikongumi, fa, porcelán és üveg - tesztelését végezzük. Valamennyi anyagot a rá jellemző, speciális körülmények között vizsgáljuk. Rozsdamentes acél termékeink esetében vizsgáljuk azok korrózióállóságát ill. mosogatógépben való használat alkalmasságát is. Nagyon fontos eljárás a szenzoros elemzés, melyhez saját érzékeinket - ízlelés, szaglás, látás - használjuk fel. Független szakértőkből álló bizottságunk megállapítja, hogy az adott termék anyaga nem volt-e hatással a benne feldolgozott élelmiszerre.
Tesztelés és ellenőrzés - kép

Műanyagok szabadalmaztatott NANOtechnológiás kezelése

2017 óta büszkélkedhetünk műanyag termékeink felületének nanoCARE™ eljárással történő kezelésének szabadalmaztatott gyártási technológiájával. Ezen technológiával felületkezelt termékeinket nagyon könnyen lehet tisztítani vízzel, tisztítószer felhasználása nélkül, nem szívják magukba a szagokat, antibakteriálisak és nem színeződnek el.

Valamennyi esztétikai és gyártási kritérium, az egészségügyi ártalmatlanság, a biztonság és a megfelelő működés kulcsfontosságú a minőségértékelésben. A tesztelés eredményeként mindenki számára elérhető eredeti, értékes és tökéletesen működő termékek születnek nálunk.