info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés

Zöldség és gyümölcs savanyításához szükséges eszközök és edények

Hogyan savanyítsunk zöldséget és egyéb terményeket? Segítünk: készíts házi tartósított termékeket tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül. Ha eddig klasszikus - azaz befőttes - üvegeket használtál savanyításhoz, itt az ideje váltani a TESCOMA házi savanyító készletére, mellyel a savanyítás gyerekjátékká válik. A készlet edényből és fedőből áll, kiválóan alkalmas savanyú káposzta, kovászos uborka, csalamádé és egyéb savanyított zöldségek készítésére. A savanyító készleten kívül további tartozékokat is találsz nálunk, pl. savanyító rácsot vagy nehezéket.

Ha a házi élelmiszerek rajongója vagy, vesd bele magad a házi sonka, sajt vagy az ínycsiklandozó házi fagylalt készítésébe!