• Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekA legjobb ételek? Azok, amelyeket otthon készít

A legjobb ételek? Azok, amelyeket otthon készít

Tematikus hetek
2023. 02. 08.
Miért a házi készítésű ételek a legjobbak? Mert Ön felügyeli azok összetételét és elkészítését. Ráadásul sokkal job ízüek, mint a boltiak. Akár házi készítésű tésztát, sajtot, sonkát vagy valami édeset választ, a legjobb segédeszközöket megtalálja üzleteinkben és e-shopunkban.

A házi tészta az „in“

Emlékszik még a nagymamája levesmetéltjének ízére? Már régóta nem evett házi tésztát? Pedig otthoni elkészítése egyszerű. Mindössze három összetevőre van szüksége, és egy ügyes tésztagépre. Elkészíti vele a választott vastagságú tésztalapokat. És belőlük, a tartozék segítségével a különböző típusú tésztákat, például lasagne-t vagy fettuccine-t.
Egy állvány, mely úgy néz ki, mint egy kis körhinta, a legpraktikusabb eszköz a tészta szárításához.  A tésztagépen elkészített tésztát kényelmesen áthelyezheti rá, és egyszerűen megszáríthatja rajta. A 12 mosható kihúzható kart akár 50 cm hosszú tésztára is felhasználhatja. Az első kar színkóddal van ellátva. Ennek köszönhetően tudni fogja, milyen sorrendben szárad a tészta, és így elkerülheti a nem kívánt túlszáradást. 
Többé nem kell Olaszországba utaznia a gyönyörűen ropogósra sült pizzáért. A megfelelő recepttel, válogatott hozzávalókkal és sütőformával akár otthon is élvezheti. A tapadásmentes bevonatú pizzaforma perforációkkal van ellátva, melynek köszönhetően elérheti a pizza megfelelő ropogósságát.

Páratlan sonka, mely a gyermekek számára is megfelel

Még a minőségi vásárolt sonka is tartalmaz tartósítószereket, ízfokozókat és stabilizátorokat. Ha azonban saját maga által választott húsból készíti el otthon, akkor a gyerekeknek is tálalhatja. A mi modern sonkakészítőnkben a finom sonka mellett pástétomot, terrint vagy tejszínes burgonyát is készíthet.
friss sajtok egy-kettőre elkészülnek. Főleg, ha kéznél van egy praktikus készlet az elkészítésükhöz. Ugyanilyen könnyen elkészítheti a krémsajtokat is a speciális készlettel. Az egészséges uzsonnát, vagy az „E” tartósítószerek nélküli vacsorát így tényleg mindenki el tudja készíteni!
Ha élvezettel harap egy szelet igazi, házilag sütött kenyérbe, termékeink jól fognak jönni Önnek egy tökéletesen formázott cipó sütéséhez. A kenyérkosárban a kenyér szépen megkel, a gömbölyű kenyér formában pedig sütés közben megtartja alakját.

Még a nassolás is lehet egészséges

Az egyedülálló tésztanyomóval olyan pálcikákat készíthet, amelyek remekül néznek ki és ízletesek, és ez főleg a saját maga által előkészített összetevőknek köszönhető. A termékhez bevált recepteket mellékeltünk, melyekkel nem fog hibázni. Mézes datolyát szeretne, vagy inkább diós csokoládéra van gusztusa?
gumimaciknak vagy gilisztáknak nem kell megijeszteniük a szülőket, ha bevált alapanyagokból készültek. A szilikon formákkal ez meglepően egyszerű. Még az ételszinezékek és nem kívánt édesítőszerek nélkül is felcsillanhat a gyerekek szeme.
20 perc alatt elkészülnek a tejszínes és gyümölcsös fagylaltok, sörbetek és jeges italok? A fagylaltkészítővel ez működik. Könnyedén elkészíthet akár 800 ml kiváló fagylaltot.  Használja azt, amit szeret, például friss gyümölcsöt és minőségi csokoládét. Így a nassolás az Ön irányítása alatt marad.