
Hogyan főzzünk kuktában: Útmutató a gyors és hatékony főzéshez
A gyorsfőző edény, más néven Papin-fazék, azaz a mindenki által használt nevén egyszerűen kukta az egyik leghasznosabb társunk a konyhában.
DELÍCIA szilikon sütőforma fém peremmel, 12 muffin
ÉrdekelULTIMA kukták
Tudj meg többetDELÍCIA halloween sütikiszúrók, 8 db
Szörnyen tetszikA gyorsfőző edény, más néven Papin-fazék, azaz a mindenki által használt nevén egyszerűen kukta az egyik leghasznosabb társunk a konyhában.
A húsgolyók hozzávalóit egy tálba tesszük, és egynemű masszává dolgozzuk. Kis golyókat formázunk belőle.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sütőport, a szódabikarbónát és a fűszereket.
Az élesztőt vízbe szórjuk, és félretesszük. A vajat megolvasztjuk. Egy tálban összekeverjük az összes lisztet, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Lágy, ragacsos tésztát gyúrunk belőle, majd letakarva 2 órán át kelesztjük.