info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekSzeletelj másképp – próbáld meg felkockázni, csíkokra vágni vagy spirálozni a gyümölcsöket és zöldségeket

Szeletelj másképp – próbáld meg felkockázni, csíkokra vágni vagy spirálozni a gyümölcsöket és zöldségeket

Tematikus hetek
2022. 06. 15.
A nyár beköszöntével egyre több friss szezonális gyümölcsöt és zöldséget iktathatunk be az étrendünkbe. Kényeztesd magad friss salátákkal, grillezett cukkínivel vagy akár eperrel töltött süteményekkel. Biztosan elgondolkodsz majd, hogy hogyan szeleteld fel a kívánt formákra a hozzávalókat. Ezért készültünk néhány remek ötlettel, amelyeket megvásárolhatsz a TESCOMA márkaboltjaink egyikében vagy a webáruházunkon keresztül.

Cukkinis spagetti, sárgarépa spirál vagy burgonya "spiralchips"

Kifejlesztettünk egy igazán funkcionális spirálvágót, amelyet egészen a legapróbb részletekig teszteltünk és tökéletesítettünk – próbáld ki te is, és garantáltan te is beleszeretsz majd a végtelen sok színű vitaminokban dúskáló spirálokba.
Ez a termék a hosszú vágások igazi mestere. Az állítható rozsdamentes pengéknek köszönhetően könnyedén 2, 4 vagy 6 hosszanti szeletre vágja a saláta uborkát vagy cukkinit. A hosszanti szeletelő kiválóan alkalmas saláták vagy ecetes uborka elkészítéséhez. Az elkészített uborka vagy cukkini adagok mindig azonos vastagságúak.
A GrandCHEF spirálvágónk gyorsan és hatékonyan készít spirálokat a sárgarépából, uborkából, cukkiniből, retekből vagy burgonyából. Első osztályú rozsdamentes acélból készült. Az uborkán és a cukkinin kívül még sok más zöldségből is egyszerűen és gyorsan készít spirálokat.

A hosszú zöldség- és gyümölcsszeletek elkészítése ma már gyerekjáték.

Hosszú vékony szeleteket készít zöldség vagy gyümölcs tekercsekhez és kiválóan alkalmas a burgonya, cukkini, uborka, alma és hasonlók szeleteléséhez.
Bemutatjuk az egyedi HANDY szeletelőt, melynek hosszú és éles pengéje könnyedén felszeleteli az egész gyümölcsöt, amely a forgó részére van felhelyezve. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengének és a hatékony nyomólapnak köszönhetően az elkészített szeletek mindig egyenletes vastagságúak.
A kínálatunkban találsz egy egyedi szeletelőt is, amely megkönnyíti az ecetes uborka szeletelését, illetve az apró zöldségekét vagy gyümölcsokét. Egyenletes szeleteket készít az ecetes uborkából, retekből, koktélparadicsomból, eperből, gombából, mini mozzarellából és hasonlókból. A szeletelés rendkívül egyszerű és gyors, akár 9 egyforma vastagságú zöldség, gyümölcs vagy sajt szeletet készíthetsz csupán egyetlen nyomással.
Jól jöhet egy carving kivájó szett is, amely kiválóan alkalmas zöldségek és gyümölcsök díszítéséhez - sárgarépa, fehér retek és retek, uborka, cukkini, póréhagyma, sütőtök, alma, körte, mangó, dinnye stb. A készlet tartalmaz 6 speciális vágó kést, egy kerámia fenőkövet és egy dobozt a biztonságos tároláshoz.

Zöldségek a húsleveshez, gyümölcsök a kompóthoz vagy hasábburgonya

Ez az egyedülálló szeletelő könnyen és gyorsan felvágja a sárgarépát, a burgonyát, a hagymát, a petrezselymet, az uborkát, a céklát, az almát, a körtét, a nektarint vagy az őszibarackot egyforma kockákra vagy hasábokra. Masszív, ellenálló, és 2 rozsdamentes acél pengével láttuk el a kis és nagy kockák és hasábok kényelmes szeleteléséhez.
A VITAMINO kerámia pengés kések kíméletesek a vágott étellel, a zöldség és gyümölcs nem fonnyad, nem barnul meg, az ételek nem változtatják ízüket, sem illatukat és tovább őrzik frissességüket. Különösen ideálisak gyermek és diétás ételek készítéséhez. A kerámia pengék rendkívül élesek, normál használat során nem tompulnak és soha nem rozsdásodnak, a lekerekített hegyük ellenáll a sérüléseknek.
A PRESTO Fogóink élelmiszerek szeleteléséhez megkönnyítik az alapanyagok szeletelését. Lehetővé teszi a tekercsek, kolbászok, sajtok, gyümölcsök, zöldségek, pékáru és has. kényelmes, biztonságos és precíz szeletelését. A PRESTO fogó 3 méretben kapható. A szeletelésnél használt fogónak köszönhetően akár forró ételeket is könnyedén szeletelhetsz égetés nélkül. Az egyenes és folyamatos vágásnak köszönhetően az omlós étel nem esik szét a szeletelés során, a fogó segítségével így készíthetsz egyenes, vékony szeleteket is.