A paradicsom a szívünkhöz nőtt. Termesztjük ágyásban, üvegházban, és az erkélyen is. Az íze kiváló, egészséges, a konyhában pedig ezerféleképp tudjuk felhasználni. Tippjeink és okos eszközeink segítségével a feldolgozás gyerekjátékká válik. Semmiképp ne hagyd ki a nagyi ketchup receptjét.
Az egy kézzel is kezelhető kukta
Ha már nem elég jó a régi kuktád, itt az ideje váltani. A jól bevált ULTIMA kuktát
különböző méretekben vagy egy praktikus,
két edényből ( 4,0 l és 6,0 l) és egy univerzális fedőből álló készletben tudod megvásárolni. Az edény méretét aszerint választhatod ki, hogy csak egy kis levest főzöl-e, vagy házi ketchupot akarsz készíteni annyi paradicsomból, hogy az egész családnak elég legyen akár a tél végéig is. Ez utóbbihoz van is egy szuper
receptünk, amit még a nagyitól tanultunk.