info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekŰzd el a forróságot hideg frissítőkkel!

Űzd el a forróságot hideg frissítőkkel!

Tematikus hetek
2024. 07. 03.
Már javában tart a nyári szünet, és egymást érik a forróbbnál forróbb napok. Készíts minden nap kiadós frissítőket! Egy kancsó saját készítésű limonádé, egy kiváló házi sörbet, és estére egy kis fröccs. Ha kéznél vannak a megfelelő konyhai felszerelések, minden könnyen megy majd.
myDRINK multifunkciós szódagép - kép

Az idei nyár slágere a citromfacsaróval felszerelt szódagép

Tökéletesen hűsít a szódagépünkkel készített házi szóda! És nem csak szódát tud: keverhetünk benne frissen facsart citrusfélékből szénsavas italokat, vagy ízletes limonádét. A felnőttek akár pezsgőt, fröccsöt vagy igazi long drinkeket is készíthetnek a segítségével. Hab a tortán a gyönyörű design, így ez a szódakészítő gép minden konyhába jól illik.
PRESIDENT Asztali mixer 1.8 l - kép
A következő nagyon hasznos eszköz – amely nem csak nyáron jöhet jól, és kifejezetten szépen mutat a pulton –, a modern PRESIDENT asztali mixer. Ezzel a csúcstechnológiás konyhai kisgéppel smoothie-t és jégkását is készíthetsz. Pengéi kivételesen élesek, működése csendes, és számos más funkciója is van.
TEO kancsó hűtő résszel és szűrővel, 2.5 l - kép
Ne feledkezz meg a folyamatos folyadékbevitelről! De ha megállás nélkül készíted az újabb italokat, azzal csak az idődet pazarlod. Töltsd tele inkább a két és fél literes TEO kancsót! Ellenálló boroszilikát üvegből készült, tartalmaz egy áztatószűrőt (gyümölcsökhoz és fűszernövényekhez), valamint egy hűtőelemet, amely megtartja a jeges italok hőmérsékletét. Ráadásul akár a tűzhelyen is készíthetsz benne forró teát.
myBEER - kép

Könnyű alkoholos italok felnőtteknek

A szomjúságot a folyékony kenyér, azaz a sör is oltja. Sokan azt mondják, hogy a csapolt sör a legfinomabb. Ha neked is kedved támadt hozzá, és nincs messze a kedvenc söröződ, ragadd meg a myBEER söröskancsót, és ugorj el egy kis frissítőért! Az egyedi jelölésekkel ellátott kancsóba akár 5 adag sört is tölthetsz.  Ezt a kancsót is minőségi boroszilikát üvegből gyártjuk.
UNO VINO Bor- és pezsgőhűtő edény - kép
Fehér, vörös, rozé vagy pezsgő? Egy üveg borocska is kellemes frissítő lehet a fülledt napokban – akár kettesben, akár nagyobb társaságban kortyolgatjátok el. Az UNO VINO borhűtő edény megfelelő hőmérsékletet biztosít, ami nyáron különösen hasznos. Ez a borhűtő edény tágas, formája elegáns, és finom, dekoratív redőkkel díszítették. Csak töltsd meg jéggel, a többit megoldja!
CHARLIE Martinis pohár 450 ml - kép
Szereted a Martinit? Egy megfelelő pohár is kell hozzá. A nagy méretű CHARLIE martinis pohár tökéletes a népszerű kevert ital tálalására. Űrtartalma és formája éppen ideális ahhoz, hogy kibontakozzon az ital illata, íze és színe. További különlegessége: cseh üvegfúvó mesterek készítették kiváló minőségű kristályüvegből.
BAMBINI Jégkrém formázók, 6 db - kép

Vaníliafagyi, sörbet vagy jegeskávé?

A fagyit nem csak a gyerekek szeretik. De ez a praktikus jégkrémforma elsősorban a kisgyerekes háztartásokban kötelező darab. Bemutatjuk egyedülálló jégkrémformánkat, amely egyszerűen tölthető meg és helyezhető át. Még ennél is egyszerűbben lehet megenni a benne készült fagyit, ami biztosan nem tartalmaz felesleges édesítőszereket és E-betűs adalékanyagokat. A BAMBINI jégkrémformákat egyszerűen összecsatlakoztathatod és szétpattinthatod. Nagyon praktikusak és jól tárolhatóak.
TEO kancsó hideg kávé és tea készítésére 1.0 l - kép
A kávénak is van nyári változata. A jeges kávéitalok nagyon népszerűek, ezért te is szerezz be egy TEO kancsót jeges kávé és jeges tea készítéséhez! A cold brew módszerrel készült italok íze és aromája különlegesen lágy. A kancsó boroszilikát üvegből készült, forró teát és más meleg italokat is főzhetsz benne. Keskeny alakjának köszönhetően egy átlagos hűtőszekrény ajtajában is elfér.
GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gép - kép
Akár 800 ml házi fagyi is készíthető benne! Ennyire praktikus a GrandCHEF elektromos fagylaltgép, amelyet nyáron te is megállás nélkül használni fogsz. Sokféle tejszínes fagyi, gyümölcsös sörbet, sőt jeges koktél készíthető benne, ráadásul mindig tudni fogod, hogy mi került a jeges finomságokba. Semmi adalékanyag, édesítő- vagy tartósítószer és színezék! A fagyigéphez kipróbált recepteket is csomagoltunk.