info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekHová menjek bruncholni? Maradj inkább pizsamában, és villásreggelizz otthon!

Hová menjek bruncholni? Maradj inkább pizsamában, és villásreggelizz otthon!

Tematikus hetek
2024. 02. 14.
Miért ilyen népszerű a brunch? Talán azért, mert a színes, ötletes ételek és a finom italok elfogyasztása mellett ráérős találkozásokra is alkalmat ad. És nem is olyan nehéz otthon elkészíteni. Inspirálódj velünk!
FRESCO tányér - kép

Tálalj stílusosan

Akár frissen, akár smoothie bowlban kínálod a gyümölcsöket, tedd stílusosan! A jó brunch ugyanis nemcsak finom, hanem a szemet is gyönyörködteti. Új FRESCO porcelánedényeink háromféle designja minden kombinációban jól mutat. A tányérok és tálkák mintái összhangban vannak egymással, és vonzó kompozíciót alkotnak az étellel.
2 az 1 dobozok - kép
Az előkészületek során a tálalóedények mellett tárolódobozokat is érdemes elővenni. A praktikus, kétrészes dobozok tökéletesek kétféle étel tárolására, amelyeket aztán összekeverve vagy külön is tálalhatsz. Szeletelt zöldség, sajt, szendvicskrém, sőt gyümölcs, diófélék vagy joghurt is – mind biztonságosan tárolhatod, de szükség esetén szállíthatod is a kétrészes dobozokban. Folyadékot is tehetsz beléjük, így jól jönnek az iskolai vagy munkahelyi uzsonna előkészítéséhez is.
ALL FIT ONE - kép
A brunch része a kávé... sok kávé. Mindegy, hogy automata kávégéped van, vagy karos kávéfőzővel fejlesztetted tökélyre a technikádat: válassz olyan csészéket, amelyekből a legízletesebb lesz az eszpresszó vagy a cappuccino. Próbáld ki az egyedülálló ALL FIT ONE koncepciót, ezt a minőségi, helytakarékos porcelánkészletet! Az univerzális csészealj ugyanis a kollekció bármelyik tagjával használható: a csészékkel, a bögrékkel, sőt a tojástartóval és a tejszínes kancsóval is.
DELÍCIA üveg búra/ tál tetővel ø 28 cm - kép

Ínyecfalatok egy megfordítható búra alatt

Minden jóval töltött quiche: ez a finomság ad igazi ízélményt a reggeli és a vacsora közti időszakban. Már nyertél is, ha kéznél van egy ügyes eszköz, amely szükség esetén fedeles keverőtál, de ha kell, búrás tálca a tároláshoz és kínáláshoz.
PRESIDENT Elektromos tojásfőző - kép
A reggel elképzelhetetlen lenne tojás nélkül. Főzd meg pontosan olyan keményre, ahogyan szereted. Így biztosan élvezettel meríted majd bele a kiskanalat! Lágytojás, keménytojás vagy ötperces tojás egyszerűen és mindig ugyanúgy az elektromos tojásfőző programjaival.
CONSTANT Termosz - kép
Nincs brunch széles italkínálat nélkül. Igyatok például Mimosát: proseccót friss gyümölcslével. Természetesen az illatos kávé és a minőségi tea sem hiányozhat az asztalról. A forró italok kínálásához elengedhetetlen egy dupla falú, adagolókupakos termosz, amely minden reggel hasznos lesz a konyhában.
VARIO serpenyo - kép
VARIO lábas - kép

Főzz okosan extra helytakarékos edényekben

Villásreggelire mindenki szívesen eszik meleg ételt, főleg levest. Új fazekat vagy serpenyőt vennél? Gondolkodj el rajta, hogy nem jönnének-e jól a környék leghelytakarékosabb edényei. A nevük VARIO, és a három edényhez egyetlen levehető nyél tartozik. A zavaró fülek nélkül az edények tökéletesen egymásba illenek, ráadásul csúcsminőségű tapadásmentes bevonattal láttuk el őket. Így odaégés nélkül főzhetsz és ránthatsz bennük.
GrandCHEF gőzölő edény ø 20/22 cm - kép
A brunchra tedd fel a koronát meleg ételekkel. Készítsd el őket párolással, hogy energiát spórolj! Ezt a párolókosarat bármelyik 20 vagy 22 cm-es edényre ráteheted. Felmelegítheted benne a kész ételeket, vagy akár főzhetsz az alsó részben, miközben párolsz a felsőben. Mit szólnál egy kis légies, édes gőzgombóchoz?
Smart CLICK Tükörtojássütő serpenyő 4 fészkes ø 24 cm - kép
Népszerű klasszikus fogás a minipalacsinta és a tükörtojás is. Sajnos előfordul, hogy nem sikerülnek szépen. De mindig tökéletesek lesznek, ha van egy tükörtojássütő serpenyőd, amely minden tűzhelyen, akár indukciós lapon is használható. Ráadásul a SmartCLICK serpenyőt levett nyéllel tárolhatod, amivel rengeteg helyet takaríthatsz meg.