Házi pisztáciapaszta
A pisztáciapaszta tökéletes alap a fagylaltokhoz, tortakrémekhez, töltelékekhez és más édességekhez. Használhatod pisztáciás tiramisu, macaron-töltelék vagy házi fagyi készítéséhez is.
Ha te is odavagy a pisztáciakrémért, próbáld ki a dubaji csokit, süss fahéjas csigát, vagy karácsonykor nyűgözd le a családot pisztáciás méhkas sütikkel!
Ha te is odavagy a pisztáciakrémért, próbáld ki a dubaji csokit, süss fahéjas csigát, vagy karácsonykor nyűgözd le a családot pisztáciás méhkas sütikkel!

Hozzávalók:
- 120 g nem sózott pisztácia (ez kb. 250 g hámozatlannak felel meg)
 - 30 ml mogyoróolaj (helyettesíthető más semleges ízű étolajjal)
 - 25 g méz
 
Postup:
A pisztáciát az olajjal krémes állagúra turmixoljuk. Végül hozzákeverjük a mézet, ezt ízlés szerint adagolhatjuk.
Házi pisztáciavajat készíteni nem ördöngösség:

Ezek az eszközök jól jönnek hozzá:
0











