• Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekEngedd be a tavaszt a konyhába

Engedd be a tavaszt a konyhába

Tematikus hetek
2023. 03. 21.
A tavasz lassan bekopogtat az ablakon, és szólít ki a szabadba. Szívd magadba a tavaszi levegőt, és élvezd az ébredező természet ajándékait. Nézd meg tippjeinket, melyek megmutatják, miként tudod őket a konyhában felhasználni, és elraktározni későbbi felhasználásra. Valamennyi szükséges eszközt megtalálsz online és a TESCOMA márkaboltokban is.

Kanna, mely forró barátságban van a gyógynövényekkel

A tisztítókúrák segítenek méregteleníteni a szervezetet, és megszabadulni a nem kívánatos anyagoktól. Tavasszal érdemes kihasználni a fiatal csalánlevelek erejét, és friss teát készíteni belőlük. Egy ilyen tea megfelelő elkészítéséhez elengedhetetlen egy jó minőségű üveg kannaA TEO TONE kanna hőálló boroszilikát üvegből készül, és egyaránt használható gáz-, elektromos- és kerámia tűzhelyen. Nagy előnye, hogy két áztatóhálóval rendelkezik, egy méllyel a gyümölcsdaraboknak és gyógynövényeknek, és egy nagyon finommal, a teafüveknek. Mindezeknek is köszönhetően joggal érdemelte ki a Cseh Minőség elismerést.
Tányérok SIENA
A SIENA kerámia tányérok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra és ünnepi alkalmakra is, hiszen minden egyes darab sajátos árnyalatú és formájú. A tavaszi, színes ételek szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, mint például az egészséges nyúlcomb, zöld nokedlivel, melyet könnyedén elkészíthetsz az általunk kínált tésztareszelővel.
DELÍCIA Tálaló tortaalátét ø 31 cm, porcelán
Az ételek gyönyörűen mutatnak az exkluzív porcelán tálaló tálcán, kivívva vendégeid elismerő szavait. A tálca kompatibilis a fedéllel, melynek köszönhetően a desszertek hosszabb ideig maradnak frissek.
PRESIDENT Botmixer, tartozékokkal

Sokoldalú segítő minden konyhába

Állítható fordulatszám, pulzáló mixelés és teljesítmény, melyeknek köszönhetően a kemény élelmiszerekkel is elbánik. A botmixer elengedhetetlen része minden konyhának, ha habverésről, mixelésről vagy aprításról van szó. Használd idén például medvehagyma pesto készítéséhez. Érdemes idő szánni rá, hiszen egyedi ízt ad az ételeknek, és tésztaszószként is kiváló.
Utazás és outdoor-utazási konyhai eszközök
A természetbe készülsz gyógynövényeket gyűjteni? Ne felejtsd otthon a zsebkésedet. Utazásaid során is hasznát veszed. Kinyitod vele a kupakokat és konzerveket, de csavarhúzóként is tökéletesen működik.
DELÍCIA Sütőtál 28 x 18 cm
Süss például húsvéti tölteléket tele zöldfűszerrel, a különleges minőségű mázas sütőedényünkben, melyben az étel nem ég oda. A négy különböző méretű tálat egymásba lehet rakni.
FEELWOOD Késtartó, 5 késsel

Kés, amivel nem vágsz mellé

Csúcsminőségű konyhai kések, kovácsolt pengével, tökéletes éllel és fa markolattal, melyet formatervezőink úgy terveztek, hogy egyszerre legyenek kényelmesek és biztonságosak. Külön is megvásárolhatod őket, de akár készletként is, egy exkluzív fa tömbben, mely edzett kőrisfából készült, ugyanúgy, mint a kések markolatai.
DELÍCIA Üveg mérőpohár 1,0 l
Bár úgy néz ki, mint egy klasszikus mérőedény, melyben a folyékony és ömlesztett élelmiszerek mennyiségét tudod mérni, ezzel melegíteni is tudsz a tűzhelyen. A magas minőségű üvegből készült mérőedény kiválóan alkalmas csalánfőzet készítésére, a gyönyörű és egészséges haj számára.
HANDY Forgó aprító
Szeretnéd könnyen összevágni a gyógynövényeket, hagymát vagy egyéb élelmiszert? Egy nem feltűnő segítő, mely gyorsan és hatékonyan végzi el a feladatot - ez a kézi forgóaprító. A magas minőségű pengéknek köszönhetően villámgyorsan összeaprítasz vele bármit.