info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekBeszereztél már mindent a befőzéshez?

Beszereztél már mindent a befőzéshez?

Tematikus hetek
2022. 07. 13.
Gyümölcsök, zöldségek, lekvárok, szószok, húsok, gombák – tározz be télre, vagy olyan napokra, amikor nincs kedved főzni, vagy boltba menni. Vess egy pillantást az ajánlatunkra, amelyben szereplő termékeket megvásárolhatod online vagy a márkaboltjaink egyikében.
TESCOMA DELLA CASA szörpkészítő készlet 1500 ml

Házi hideg szörpök elkészítéséhez

Mielőtt nekilátnánk a befőzésnek, van egy tippünk számodra, hogy hogyan készíts befőzés nélkül frissen fogyasztható házi szörpöt a DELLA CASA készletünkkel. Ideális a hideg gyümölcsszörpök elkészítéséhez, amelyek nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket. A gyümölcsök és fűszernövények melegítés nélküli préselése által a szörp megőrzi a maximális mennyiségű vitamint és értékes tápanyagot. A hidegen készített szörpnek természetes és eredeti az íze. Megkóstolod?
Konyhai mérlegek
Egy konyhai mérleg nélkülözhetetlen, amennyiben kiszeretnéd mérni a megfelelő mennyiségű gyümölcsöt, fűszernövényt és más hozzávalókat a szörp és a befőttek elkészítéséhez. Ha még nem rendelkezel eggyel akkor ajánljuk számodra a ACCURA digitális mérlegünket. Kijelzőjén nagy számjegyek találhatók, nem csúszkál a konyha pulton és könnyen tisztán tartható.
Csatos üvegpalackok
Tárold a házi szörpöket, de akár a likőröket, pálinkákat, házi borokat a csatos üvegpalackjainkban. Klasszikus vagy négyzet alakú kivitelben és két méretben kínáljuk őket. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.
TESCOMA DELLA CASA befőző készlet, hőmérővel

Akár egy közönséges fazekat is befőző edényé változtathatsz

Bemutatjuk az egyedi befőző készletünket, amely lehetővé teszi az ételek teljes körű befőzését hagyományos, 24 cm átmérőjű rozsdamentes konyhai edényekben, lábasokban, serpenyőkben, speciális befőző edény vásárlása nélkül. Ez jelentős megtakarítást jelent, valamint egyben egy helytakarékos megoldás is. Vess egy pillantást a DELLA CASA befőző készletünkre.
TESCOMA DELLA CASA üvegkiszedő fogó
A befőző készlethez jól jönnek majd a praktikus kiegészítőink is, mint például az üvegkiszedő fogó, amellyel könnyedén eltávolíthatod a forró befőttes üvegeket az edényből. Továbbá szintén hasznos lehet egy befőző tölcsér is, amely lehetővé teszi a befőttes üvegek könnyű feltöltését anélkül, hogy beszennyeznéd az üveget, a konyhapultot vagy a tűzhelyet.
Befőttes üvegek
Egy dolog, amelyre biztosan szükséged lesz az a DELLA CASA befőttes üveg. Ideálisak gyümölcsök, lekvárok, pesto, gombák, pástétomok, húsok és szószok befőzésére és a hosszú távú tárolására. A fém csavaros kupakok az egyetlenek a piacon, amelyekben nincs PVC-adalékanyag, ezért teljes mértékben újrahasznosíthatók.
GrandCHEF Passzírozó
Az elsőosztályú GrandCHEF passzírozó kiváló a paradicsom-, burgonya-, zöldség- vagy gyümölcspüré elkészítéséhez. Könnyedén készíthetsz vele pürét nyers vagy főtt paradicsomból, valamint lágy húsú nyers gyümölcsökből, például banánból, eperből stb.
Befőttes üvegek
A DELLA CASA csatos befőttes üvegek rendkívül strapabíró üvegből készültek, valamint teljesen rozsdamentes acél kapcsos zárral és prémium minőségű természetes gumi tömítéssel rendelkeznek. Ebben a típusú befőttes üvegekben a vákuum hosszabb ideig megmarad, mint a hagyományos befőttes üvegekben. Mégpedig 3-6 évig.