info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekAz olasz konyha fenséges, nyáron pedig a legideálisabb

Az olasz konyha fenséges, nyáron pedig a legideálisabb

Tematikus hetek
2023. 07. 20.
Ki nem szeretné. Talán nincs is a világnak olyan szeglete, ahol nem ismerik a pizzát és a pastát. Az olasz konyha friss, kiváló alapanyagokat használ, és az egyik legnagyobb előnye, hogy a legismertebb olasz étkeket gyorsan és könnyen lehet elkészíteni. Semmi komoly főzés! Így nem marad más, csak megnézni, hogy rendelkezel-e valamennyi eszközzel ahhoz, hogy ezeket a finomságokat otthon is el tudd készíteni.
GrandCHEF Tésztagép - kép

Friss tészta egy tekeréssel

Az olasz konyha legalapvetőbb eleme a tészta, melyet frissen, szárítva, ezerféle formában és ízesítéssel használnak. A házi tészta elkészítése roppant egyszerű, elég hozzá egy GrandCHEF tésztagép. A tészta vastagságát be lehet állítani, így legyen az akár lasagne, tagliolini, fetuccine vagy levestészta, egyik sem lesz akadály.
Mély serpenyők - kép
Az olasz konyha másik gyöngyszeme a ragu, melyet egy jó mély serpenyőben tudsz a legjobban elkészíteni. Az i-PREMIUM Stone serpenyő "kőfelületének" egyedi bordázata meggátolja az odaégést. Jellemző rá a masszív felépítés, az ergonomikus markolatok, a széles, indukciós fenék és a függesztő nyílás.
VISION Edénykészlet, 10 db - kép
Az olaszok szeretik a nagy családi és baráti összejöveteleket, melyek elengedhetetlen része a kiváló ízek élvezete. a hétköznapi és ünnepi főzéshez egyaránt kiváló választás a VISION edénykészlet, mely 10 darabból áll, a legjobb minőségű acélból készül, és valamennyi tűzhelytípussal kompatibilis. Időtálló formatervének köszönhetően a konyhád állandó ékévé válik.

További segédeszközök:

DELIGHT Edénykészlet, 8 db - kép

Ribolita, minestrone és további fenséges levesek

A levesek fontos szerepet játszanak az olasz étrendben. Főleg azok, melyekben rengeteg zöldség van. Ha egy attraktív, szolid megjelenésű edénykészletet keresel, a nyolc darabos DELIGHT edénykészlet lesz a megfelelő választás számodra. A praktikus rozsdamentes acél edények masszív üveg-acél fedővel és kényelmes markolatokkal rendelkeznek.
DELÍCIA Pizzakő 38 x 32 cm - kép
Ahhoz, hogy a házi pizza egy igazi olasz, kőkemencében sült pizzával legyen azonos, a speciális, porózus kordierit DELÍCIA pizzakőn készítsd el. A követ forrósítsd fel tűzhelyen vagy a kerti grillen, és süss tökéletes, kívül ropogós, belül zamatos pizzát.
DELÍCIA Pizza sodrófa 40 cm, ø 5 cm - kép
Ezzel a sodrófával csodákra leszel képes! A DELÍCIA pizza sodrófa egy masszív tömbből áll, és brazil kutyatejfából készül. Formájának köszönhetően a nyomás egyenletesen oszlik el a tészta tejes felületén, így nem fognak mélyedések keletkezni rajta. A sodrófa segítségével a tésztát érzésre tudod kinyújtani. Használhatod további más sütemények készítésére is.

Ezek is jól fognak jönni:

PRESIDENT Karos eszpresszó kávéfőző - kép

Olaszország az eszpresszó bölcsője, és a kávépörkölés nagymestere

PRESIDENT karos eszpresszó kávéfőzővel otthon is készíthetsz intenzív eszpresszót, mely olyan lesz, mintha a legjobb olasz barista főzte volna neked. A kávéfőző legnagyobb előnye a 19 bar-os üzemi nyomás, melynek köszönhetően a PRESIDENT kávéfőző a kategóriájának csúcsát képviseli. 1 vagy 2 csésze kávé főzésére szolgáló programokkal, tejhabosító fúvókával, csésze melegen tartóval és nagy víztartállyal rendelkezik.
GIORGIO pohár - kép
A fenséges ételhez kiváló bor dukál. A tökéletes terítéshez elengedhetetlenek az exkluzív GIORGIO poharak. Jellemző rájuk a minimalista formaterv, cseh kristályüvegből készülnek. Kínálatunkban négyféle - fehérboros, vörösboros, pezsgős és alacsony - poharat találsz.
GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gép - kép
Desszertnek pedig következzem a legolaszabb finomság gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - a "gelato", azaz a fagylalt. A GrandCHEF elektromos fagylalkészítő segítségével ínycsiklandozó fagylaltot vagy sorbet-t készíthetsz, felesleges adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. A fagylaltgép akár 800 ml kiváló minőségű fagylaltot tud készíteni egyszerre, és a szülők jeges koktéljaitól sem retten meg.

Ezeket is nézd meg: