info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekTudjuk, mi az, ami nélkülözhetetlen egy kiránduláson

Tudjuk, mi az, ami nélkülözhetetlen egy kiránduláson

Tematikus hetek
2022. 08. 09.
Nyaralni, kirándulni, vagy csak a közeli vízpartra készülsz? Akkor biztosan nem hiányozhatnak az utazáshoz ajánlott termékeink. Tekintsd meg tippjeinket, amelyeket azonnal megrendelhetsz online vagy megvásárolhatsz a márkaboltjaink egyikében.

Főzés az utazásokon? Minden, amire szükséged lehet egyhelyen beleértve a fedőt és a vágódeszkát is…

... MOVE Konyhai eszköztartó utazáshoz. Amennyiben olyan helyen tervezel kirándulni, ahol nem elérhető egy felszerelt konyha, akkor megtaláltad a számodra tökéletes társat. Kényelmesen és átláthatóan szállíthatod benne az alap konyhai felszerelést, de akár egy serpenyő fedővel vagy más nyeles edény is gond nélkül elfér benne.  
A kirándulásaid során csomagold a nasit vagy az ebédet a praktikus és egyben elegáns FRESHBOX termotáskánkbaHőszigetelő betéttel van felszerelve és 3 db ételtároló jár hozzá. A termotáskában, a szivárgásmentesen zárható dobozokban tárolt meleg vagy hideg étel tovább megőrzi a hőmérsékletét. Az ételtárolók ideálisak élelmiszerek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tárolására, valamint élelmiszerek mikrohullámú sütőbenvaló melegítésére (nyitott fedéllel). A termotáskában egy kivehető hőszigetelő válaszfal található a meleg és hideg ételek elválasztásához. :-)
FRESHBOX étkészlet talán még jobb megoldás az utazás során. A termotáskával ellentétben egy stílusos megoldással bővítettük. A három légmentesen záródó tároló dobozt kiegészítettük egy tokban tárolt evőeszköz készlettel és egy tálaló alátéttel a még kényelmesebb étkezéshez.
MOVE Multifunkciós zsebkés

Egy multifunkciós zsebkés nem hiányozhat

Hiányzik egy praktikus zsebkés az utazásaid és a szabadtéri tevekénységeid során? A zsebkésünkkel semmi nem lep majd meg. Tökéletesen éles rozsdamentes acélból készült pengével, nyitóval a koronás kupakokhoz és konzervekhez, dugóhúzóval, kereszthornyú csavarhúzóval, kis és nagy lapos csavarhúzóval, kulcstartóval és természetesen egy biztonsági zárral láttuk el, amely bebiztosítja a biztonságos használatot. Ezen kívül egy védőtokkal, mágneses záródással és hurokkal az övhöz való rögzítéshez terveztük meg.
CONSTANT utazótermosz 0.5 l, rozsdamentes acél
További hasznos dolog az utazáshoz a CONSTANT utazótermosz. Kétrétegű és vákuumos, így akár több órán keresztül is nyugodtan tárolhatod benne a meleg vagy hideg italokat. A termosz teljes egészében első osztályú rozsdamentes acélból készült.  Ezért az átlagos mindennapi használat során törésbiztos. Az elegáns és jól záródó rozsdamentes acélból készült kupak, egy szilárd de rugalmas pánttal van csatlakoztatva a termoszhoz. Így az ital kiöntésekor a termoszhoz erősítve marad, és nem vész el.
PALOMA Kávéfőző, 2 csésze
Élvezed az ízletes kávé ízét, még akkor is, ha távol vagy a civilizációtól! Csak egy gáztűzhelyre lesz szükséged és bárhol elkészítheted. A PALOMA kávéfőzővel 2 csésze eszpresszó kávé készíthető. Két részből áll, amelyeket egy kávétartály köt össze. Csavarással válaszd el egymástól a két részét, töltsd fel az alsó részt hideg vízzel úgy, hogy a szintje a biztonsági szelep alsó széle alatt legyen. Helyezd be a kávétartályt, töltsd meg őrölt kávéval, és a kávét simítsd el a tartály felső szélével egy vonalban. A kávéfőző alsó részére csavard rá a felső részt majd húzd be, helyezd a tűzhelyre, és három perc múlva már meg is ízlelheted a kiváló kávé ízét.
PRESIDENT Kontakt grill

Könnyedén elkészíti a hamburgert, paninit és steaket

A PRESIDENT kontaktgrill pillanatok alatt felmelegszik, és készen áll a számos különböző finomság grillezésére. Grillez bárhol és bármikor csak egy kis áramra lesz szükséged. Használd mindkét oldalát egyszerre vagy válaszd a klasszikus "barbecue" grillezést- elég, ha szétnyitod a grillt, amivel rögtön meg is duplázod a felületét. A könnyebb használat érdekében a grill egy időzítővel van felszerelve. A grillezési időt 5 és 30 perc között állítható be, a beállított idő után automatikusan leáll.
Smart CLICK Grill serpenyő 26 x 26 cm
Amennyiben a tűzhelyen történő grillezést részesíted előnyben akkor ajánljuk figyelmedbe a grillserpenyőket. A SmartCLICK termékcsaládunk a sütőben való használathoz is kiváló. A felhelyezett nyéllel egy teljes méretű serpenyőt alkot a nyél nélkül pedig tökéletesen helyettesíti a hagyományos tepsit. A forradalmian új SmartCLICK megoldás segítségével, a nyelet csupán egy új nyomással leválaszthatod a serpenyőről.
PRESIDENT Smoothie mixer 0,6 l, krémszínű
A következő praktikus eszköz, amely nem csak az utazások során válhat hasznossá a Smoothie mixer. Vidd magaddal a kedvenc smoothied a munkába vagy utazásaidrautazópalackunkban. Elég, ha a mixerre erősíted a palackot és már késszen is a vitaminokkal teli nasi. A mixereket két színváltozatban kínáljuk, egy modern krémszínű és egy luxus antracit színben. Első osztályú rozsdamentes acélból, tartós üvegből és műanyagból készülnek.