info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekTudd meg hogyan készül a bajnokok uzsonnája

Tudd meg hogyan készül a bajnokok uzsonnája

Tematikus hetek
2022. 08. 24.
Itt a tanév kezdete, a szülők pedig már várják, hogy visszatérjenek a reggeli uzsonnák készítéséhez. Te is várod már? Ha nem, akkor van néhány tippünk, amelyek megkönnyítik a mozgalmas reggeleket. A TESCOMA okos ötleteit, megrendelheted online vagy megvásárolhatod a márkaboltjaink egyikében.

Az iskolai uzsonnák biztonságos csomagolása velünk gyerekjáték

Nincs mibe csomagolnod a gyerekek uzsonnáit? Mi megoldjuk! Kínálatunkban rálelhetsz a FRESHBOX uzsonnás dobozainkra, melyek kiválóan alkalmasak élelmiszerek tárolására és szállítására. Légmentes és vízálló tömítéssel vannak felszerelve, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradjanak, és megőrizzék a zamatjukat. A szállítás során ezért nem szivárognak, még ha leves is van bennük ;-).
Azon töröd a fejed, milyen egészséges uzsonnákat készíthetnél? Mit szólnál a személyre szabott müzliszeletekhez, olyan összetevőkből, amelyeket a gyerekek imádnak? Otthon is könnyedén elkészítheted a kedvenceidet. Csak egy egyedi DELLA CASA tésztanyomóra lesz szükséged. Könnyen és gyorsan készíthetsz müzliszeleteket szárított gyümölcsökből, diófélékből, magvakból, gabonafélékből, mézzel és még sok más kombinációból a csomagban található eredeti és bevált receptek szerint.
Gyermekeid eddig egyszerű műanyag palackokban hordták az italokat? Ezután próbáld ki a myDRINK üvegpalackunkat termohuzattalHőálló boroszilikát üvegből készítjük és egy termohuzattal láttuk el. Tartósak, mégis könnyűek, utazáshoz és sportoláshoz is kiválóak. A termohuzat fenntartja az italok hőmérsékletét, és egyben védi a palackot a sérülésektől.

A házi sonka nem csak rendkívül ízletes, de bárki el is készítheti

A házi sonka csak jó minőségű, általad kiválasztott húst, sót, kevés cukrot és vizet. Nem szükséges semmilyen tartósítószer, ízfokozó vagy stabilizátor hozzáadása, amit az iparilag készült sonkák viszont tartalmaznak. Ezért sokkal természetesebb az íze, illata és állaga, és természetesen egészségesebb is, így aggodalom nélkül tálalhatjuk kisgyerekeknek is. Ha te is kedvet kaptál a házi sonkához, akkor a PRESTO sonkakészítőnkhöz mellékelt recept szerint te is könnyen elkészítheted.
Párosítsd a házi sonkát egy friss és ropogós házi kenyérrel. Ehhez remek segédeszköz lesz majd a DELLA CASA kenyérkosár tállal, amelyből nem csak könnyedén kivehető a kenyér, de meggyorsítja a tészta kelesztését is és egy jellegzetes cipó alakkal és felszínnel gazdagítja a készülendő pékárut.

Hogyan varázsoljunk egy szép reggelt?

Elég bevonni a gyerekeket az uzsonnakészítésbe. Így nem csak szuper segítőkre teszel szert, de ráadásul minőségi időt is tölthettek együtt, amellyel feldobják a reggeled rengeteg pozitív energiával és vidámsággal. Válaszd a reggelekhez például a biztonságos PRESIDENT kenyérpirító, amely könnyen használható, luxus kivitelezésű és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik.
A pirítósokhoz a legjobb kenyeret nem találod meg a boltokban, hanem a DELÍCIA kerámia fámánkkal készül, amelyet te magad készítesz. Nem csak ropogós és remek ízű toast kenyeret, hanem az édes banánkenyeret és egyéb finomságokat is készíthetsz benne. A kerámia forma fedele domborzattal van ellátva, amely dombornyomást készít a kenyérbe az egyenletesen vékony, könnyű szeletelés érdekében. A kiváló minőségű zománcnak köszönhetően a megsült kenyeret könnyedén kifordíthatod a formából.
Hasznos a pirítósokat, szendvicseket és egyéb zsírtartalmú ételeket olyan papírzacskókba csomagolni, amelyek nem engedik át a zsírt. A 4FOOD uzsonnás zacskók pedig pontosan ilyenek. Használhatod élelmiszerek higiénikus tárolására és biztonságos szállítására, beleértve a kolbászokat, sajtokat és sült ételeket is. Teljesen komposztálhatóak, így használat után felhasználhatod őket a kerti komposztba, szerves hulladékba vagy helyezd a vegyes kommunális hulladékba.