info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekTippek a felejthetetlen szilveszteri ünnepségre

Tippek a felejthetetlen szilveszteri ünnepségre

Tematikus hetek
2023. 12. 19.
Közeledik az újévi ünnepség. Akár szűk körben ünnepel, akár egy bulit készít a családnak vagy barátoknak, éljen a lehetőséggel és tündököljön! Készítsen házilag szénsavas alkoholos és alkoholmentes italokat és varázsoljon szórakozást, mint egy magazinban. E-shopunkban, csakúgy mint országszerte elhelyezkedő üzleteinkben mindent megtalál, amire szüksége van.
Felszolgáló tálcák - kép

Szolgálja fel a szilveszteri lakomát, mint egy katalógusból

Köztudott, hogy a szemünkkkel is eszünk. És ha végzett az ünnepi csemege elkészítésével, szolgálja fel úgy, mint egy magazinból. A természetes palából készült luxuslapok egyedi védőréteggel és csúszásgátló lábakkal rendelkeznek. Az étel feltűnik majd rajtuk, és Ön jogos bókot kap a vendégektől.
Felszolgáló tálcák - kép
A stílusos tálaláshoz használhatja a GUSTITO termékcsalád első osztályú porcelán tálaló alátétjét is. Kombinálható ennek a vonalnak más, összehangolt termékeivel is, mint például tányérokkal, tálakkal és csészékkel.
PRESIDENT Elektromos tojásfőző - kép
A szilveszteri lakoma általában gazdag, és elkészítése során biztosan nem nélkülözheti a tojást. A gyors és tökéletes elkészítéshez használjon elektromos tojásfőzőt, amely mindíg pontosan, a kívánt program szerint készíti el a tojást: lágyra, félkeményre vagy keményre.
Derelye metélők - kép
Elfogytak az ötletei, hogy milyen eredeti finomsággal lepje meg a vendégeket? Próbálja ki a minicroissant-t, a grissinit vagy a nachost. Még nem készített grissinit? Használja receptünket és a tökéletes vágóhengert, amelyekkel könnyen megy a munka. A rudacskákat ropogósra sütheti egy perforált tepsin, amelyet gomba és fűszerek szárítására, zöldség és gyümölcs aszalására is használhat.
GIORGIO Pezsgős pohár 200 ml, 6 db - kép

Koccintás cseh üvegkészítők által készített kristálypoharakkal

Ünnepelje az újév beköszöntét egy pohár habzóbor mellett azokkal, akiket szeret. A cseh üvegkészítők által életre keltett poharakból gyönyörűen pezsgőzve élvezheti. Bár átlátszó kristályüvegből készültek, rendkívül tartósak, és buli után mosogatógépben is moshatók.
UNO VINO karaffa 1.0 l - kép
A praktikus fedelű, öntőnyílással ellátott dizájnos karaffa nem hiányozhat az asztalról. Nemcsak bort, hanem vizet vagy limonádét is felszolgálhat benne. A melegebb hónapokban azért is hálás lesz, hogy tartalmát fedél védi a rovaroktól.
UNO VINO Bor- és pezsgőhűtő edény - kép
Tágas edény, melyben pontosan annyi jég fér el, amennyire szüksége van egy üveg borának vagy pezsgőjének lehűtéséhez. Ennek köszönhetően az üveg nagyon gyorsan kihűl, és vendégeinek nem kell sokat várniuk egy pohár jó borra.
Pohár - kép
Bár a poharak a teáskanalakkal ellentétben nem vesznek el olyan gyakran, ám könnyen eltörnek. Ha tehát pótolnia kell készleteit, több méretben is kínálunk időtálló poharakat. Használja őket vízhez, vagy készítsen vonzó italokat szilveszteri vendégeinek.
ONLINE Kancsó tetővel 1.0 l - kép
Kancsóból sosincs elég. Főleg azokból, amelyek annyira praktikusak, hogy beférnek a hűtő ajtajába, és egyaránt alkalmasak hideg és meleg italokra, melyek közvetlenül a  kancsóban is felmelegíthetők. 
CHARLIE TESCOMA - kép
A népszerű italok megfelelő pohárból a legfinomabbak! A tökéletes vendégséghez és a kedvelt italok kóstolásához szép tálalás is kell, például martinis, konyakos és gin-tonikos poharakkal. A mieink minőségi kristályüvegből készültek, és elegáns formájúak.