Kép az értesítési sávon
KezdőlapTESCOMA BlogReceptekÉdes finomságokSütés nélkül készülő tökös szeletek

Sütés nélkül készülő tökös szeletek

DELLA CASA prés egészséges szeletek készítéséhez - kép

Hozzávalók 12 szelethez:

  • 150 g aszalt füge
  • 70 g sült gesztenye
  • 80 g szárított áfonya
  • 30 g tökmag
  • 20 ml tökszirup

Elkészítése:

A fügét, a gesztenyét és az áfonyát összeturmixoljuk. Hozzákeverjük a magvakat és a szirupot, röviden összedolgozzuk, hat egyenlő részre osztjuk, majd a formákba töltjük. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk jól megdermedni. Minél tovább pihennek a hűtőben, annál jobban tartják majd a formájukat.

Pont erre van szükséged:

ShopSys