info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekHogyan érezzem magam kellemesen az otthonomban?

Hogyan érezzem magam kellemesen az otthonomban?

Tematikus hetek
2023. 10. 26.
Lassan vége a vénasszonyok nyarának, és elkezdődik az év legszínesebb időszaka. Ahogyan hűvösödik az idő, úgy lesznek egyre rövidebbek a séták és ritkábbak a kirándulások. Így több időnk jut saját magunkra, a pihenésre, és otthonunk ápolására is. Meríts ihletet tőlünk: hogyan könnyítsük meg a dolgunkat, és teremtsünk otthon tiszta, illatos és barátságos környezetet.
FANCY HOME Ultrahangos aromalámpa, Láva, antracit - kép

Relaxáció és ellazulás otthon

Az aromalámpából finom fellegekben áramló hideg pára egy vulkán csúcsáról folyó lávára emlékeztet. Kellemes és megnyugtató látvány, főleg bekapcsolt világítással. A pozitív hatást illóolaj hozzáadásával tovább fokozhatod.  
FANCY HOME ultrahangos aromalámpa, Rose - kép
A nyugodt perceket még kellemesebbé teheti egy gyengéd illat, amely a ROSE aromalámpa bocsát ki a hideg párával. Alkalmazhatsz színterápiát is: hagyd, hogy hassanak rád a lámpát megvilágító színek. A lámpa előnye az automatikus kikapcsolás. Jól jöhet, ha az éjjeliszekrényedre helyezed, ahol elkísér elalvás közben.
FANCY HOME Illatosító diffúzor 200 ml, Gránátalma - kép
Nincs is jobb annál, mint beburkolózni egy takaróba, és végre elolvasni a könyvet, amire nyáron a sok kirándulás miatt nem jutott idő. Egy tiszta és illatos otthonban ez az érzés még kellemesebb. A nyugalmat tovább fokozza a gránátalma, a rózsa és az ámbra finom illata a természetes eszenciák magas arányával, amit stílusos, fakupakos üvegdiffúzorba rejtettünk.

Hasznos lehet:

Ékszerdoboz - kép

Rendszerezők és tárolódobozok: minden szépen a helyén

A kozmetikumokat és ékszereket nem egyszerű rendben, áttekinthetően tárolni. De milyen jó érzés, amikor mindent rendbe teszünk, és pontosan tudjuk, melyik karkötő és gyűrű hol van! Pontosan ezért alkottuk meg a LAGOON termékcsaládot, amely különböző méretű ékszertartókat, rendszerezőket, szappantartókat, tartókat és más praktikus fürdőszobai felszereléseket tartalmaz.
PRESTO Univerzális tárolódoboz - kép
Ismered az érzést, amikor néhány apróságnak nem találod a tökéletes helyet? Ha pedig megtaláltad, a probléma örökre megoldódik. A hétköznapi, kisebb tárgyakat, például írószereket, gyógyszereket, ragtapaszokat, kozmetikumokat vagy varrószereket áttekinthetően tárolhatod egy PRESTO univerzális dobozban. Alsó része a nagyobb daraboknak való, és kivehető elválasztója van. A doboz felső részének több állítható elválasztója van. A kihúzható fogantyúval könnyen odaviheted, ahol szükség van rá.
FANCY HOME Vasalódeszka ingujjvasalóval - kép
Vannak, akiknek a vasalás kellemetlen kötelesség. És vannak, akik szeretnek vasalni, mert jó eszközeik vannak hozzá, és mert előre örülnek a pohár bornak és egy jó tévéműsornak vagy podcastnek. Szerelkezz fel egy minőségi, stabil vasalódeszkával, hogy a második csoportba tartozz!
Deszkánk tágas felülete mellett kihúzható ingujjvasalóval, fogassal és vállfatároló ráccsal is rendelkezik.

Segítenek rendet tartani:

ProfiMATE permetezős felmosó - kép

Találj segítőtársakat az őszi takarításhoz

Az ősz eleje tökéletes időszak egy igazi, alapos takarításhoz, amely megkímél a rohanástól az adventi időszakban. Szerelkezz fel a megfelelő takarítóeszközökkel, és végezd a munkát könnyebben! Ilyen például a permetezős felmosó, amely a designdíjat nyert ProfiMATE sorozat tagja. Egy porszem sem menekülhet előle. Nézd meg a többi praktikus eszközt is, például a kefét és szemeteslapátot, az ablaklehúzót, a padlósúroló kefét vagy a porolót! Mindezek nemcsak vizuálisan, hanem funkcionálisan is összeillenek.
ProfiMATE takarítóvödör - kép
Egy felmosóvödör nélkülözhetetlen a takarításhoz. A miénk 12 literes, és nekitámaszthatod a felmosórongyot vagy kimérheted vele a tisztítószert is. Elsősorban kicsavarható felmosórongyhoz való. Vegyél mellé egy végtelenül praktikus rendszerezőt is. Így biztos lehetsz benne, hogy mindent egy helyen, áttekinthetően rendszerezve tárolsz.
ProfiMATE Univerzális konyhai tisztítószer 500 ml, Aloe vera, antibakteriális - kép
Hallottál már a TESCOMA tisztítószerekről? Kultikusak! Ugyan csomagban nem küldhetjük őket, de márkaboltjainkban jól felszerelkeztünk velük, hogy mindenkinek maradjon. Szerezd be őket, és megérted, hogy miért tartoznak legnépszerűbb termékeink közé! A környezetbarát mosogatószerek, padlótisztítók és ablaktisztítók mellett különleges sütőtisztítókat, főzőlaptisztítókat, kandallóüveg-tisztítókat és vízkőoldókat is tartunk. Ezek növényi és ásványi anyagok felhasználásával készültek, ezért környezetkímélőek. 

Ügyelnek a konyha tisztaságára: