info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekÉdesítsd meg a napjaid

Édesítsd meg a napjaid

Tematikus hetek
2022. 09. 06.
Készültünk néhány tippel, amelyek segítségével többféle édes (nem csak csokoládé) finomságot készíthetsz el, valamint azokat az italokat, amelyeket leggyakrabban desszertekkel, vagy péksüteményekkel párosítasz. Vásárold meg online, vagy a márkaboltjaink egyikében.

Az extra vékony palacsintával mindenki megbirkózik

A csokis palacsinta egy örök kedvenc. Egy-kettő elkészítheted a speciális GrandCHEF palacsintasütő serpenyőnk segítségével, amellyel bárki extra vékony palacsintát készíthet.
GUSTITO csokoládé fondü segítségével nem csak palacsinta díszítésére lehet csokoládét olvasztani. Az elegáns készlet első osztályú tűzálló porcelánból készült, és 4 speciális villát és egy teamécses tartalmaz.
Az olvasztott csokoládéval akár a sütőben sült házi fánkokat is feldíszítheted, amelyeket könnyedén elkészíthetsz az egyedi fánk formánkban, amely segítségével elkerülhetted a fánkok olajban történő sütését. Az eredeti recept szerint egyszerűen és gyorsan elkészíthetsz 12 finom, sült fánkot a DELÍCIA SiliconPRIME sütőformánkban.

Desszert egy jó kávé nélkül? Lehetetlen.

Egy kis édesség remekül illik a kávé mellé, amelyet a porcelánpoharainkból lehet a legjobban kiélvezni. Neked is tetszik az új romantikus dekorációjú myCOFFEE csésze készletünk csészealjakkal?
Az igazán jó kávé elkészítéséhez frissen őrölt kávéra van szükség, amennyiben nem rendelkezel egy elektromos darálóval vagy drága eszpresszógéppel, akkor jól jöhet a HANDY kézi kávédarálónk. Az elegáns kivitelezésű szerkezet első osztályú kerámia csiszolómechanizmust rejt, a csiszolási durvaság beállításával.
Hogyan vigyük át a finom kávét elegáns csészékben a tálalás helyére? Szerezz be te is egy vonzó ONLINE tálaló alátétet. Tartós bambuszból készült, ugyanakkor kompakt és tágas. Kisebb ételek, például desszertek és snackek tálalására is alkalmas.
Kávé vagy tea?
Ha szereted az instant kávét, vagy esetleg inkább az édes teákat, akkor ajánljuk figyelmedbe a kiváló minőségű GrandCHEF vízforralónkat. Jelző lámpával és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve a forrás elérésekor. Kellően széles nyakkal rendelkezik a könnyű feltöltéshez, szűrővel a szennyeződések felfogásához, kényelmes, tömör fogantyúval és egy mérőskálával a pontos feltöltéshez.
A szálas tea elkészítéséhez ajánlunk számodra a TEO teáskannát, amelynek szűrői egy rangos formatervezési címet is elnyert. A csomagolás két szűrőt tartalmaz, amelyekből a mély szűrő a mentalevelek, gyömbér vagy a gyümölcs áztatására alkalmas, és az extra finom szűrő pedig különböző szálas teákéhoz.
A french pressben készült kávé kedvelőinek ajánljuk a népszerű TEO kávé- és teakészítőnket. Lehetővé teszi az igazán minőségi, kifinomult ízű és illatú kávé elkészítését, vagy egy remek segédeszköz a szálas tea elkészítéséhez.