Borsós-spenótos palacsinta

Készítsd elő a következőket:
A tésztához:- 3 tojás
- 10 g friss kapor
- 50 g spenót
- 100 g borsó
- 100 g újhagyma
- 150 g finomliszt
- 300 ml tej
- só és fehér bors
- koktélparadicsom
- kecskesajt
- avokádó
- pörkölt fenyőmag
- borsó
- szárított paradicsom
- friss kapor
- spenótlevelek
Elkészítése:
Az összes hozzávalót a liszt kivételével simára turmixoljuk a PRESIDENT asztali mixerben. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sót és a borsot, majd ismét röviden összedolgozzuk, amíg teljesen sima tésztát kapunk. A híg palacsintatésztát 15 percig pihentetjük. A palacsintákat palacsintasütőben megsütjük. A palacsintákat bármilyen kedvenc töltelékünkkel megtölthetjük.
EGY TIPP: Csepegtessük meg avokádóolajjal vagy citromlével a különlegesebb ízért.
EGY TIPP: Csepegtessük meg avokádóolajjal vagy citromlével a különlegesebb ízért.
A recepthez segítségedre lehetnek:
0













