info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekAjándékozd meg életed nőit Nőnapra

Ajándékozd meg életed nőit Nőnapra

Tematikus hetek
2023. 02. 26.
Sosincs elég alkalom arra, hogy a számodra legközelebbi nőknek elmond, mennyire szereted őket. Édesanyádnak, nagymamádnak, a barátnődnek, vagy a húgodnak, nővérednek, lány barátodnak. Szerezz nekik örömöt, és ajándékozd meg őket a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Tanácstalan vagy? A legjobb ötleteket nálunk találod - valamennyi nő számára van ajándékunk. Inspirálódj az üzleteinkben vagy az e-shopon.

Tedd boldoggá a nőket azzal, amit szeretnek

Az édesanyád vagy a nagymamád rajong a sütésért? Lepd meg őket egy virág alakú kuglóf formával. A pünkösdi rózsát ábrázoló DELICIA kuglóf forma tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így biztosítva a kuglóf egyenletes sütését, odaégés nélkül, így azt a végén könnyen ki lehet fordítani belőle.
A különleges formatervezésű MONTE CARLO mokkás kanna szintén kiváló ajándék tud lenni. Különböző méretek közül lehet választani, melyek 2-6 csésze elkészítésére alkalmasak. A kanna első osztályú rozsdamentes acélból készül, és sajátossága a különlegesen fényes felülete. További előnye az, hogy bárhova elviheted magaddal.
A kávé szerelmeseinek kínáljuk az EMPIRE espresso szettet, lenyűgöző arany díszítéssel. A tetszetős díszdoboz 6 csészét tartalmaz alátétekkel, melyek első osztályú vékony falú porcelánból készülnek, így egyszerre könnyűek és nagyon erősek. Kínálatunkban ugyanilyen díszítéssel ellátott italos bögréket is találsz.

További ajándékötletek az édesebb élethez

Ajándékozz luxus illatot vagy dizájnos dekorációt

Modern és időtálló. Ez a két jelző jellemzi a FANCY HOME Stones dizájnos lakberendezési kiegészítőket. Minimalista megjelenésüknek, és decens, szürke vagy fehér színűknek köszönhetően bármilyen belső tér díszévé válnak.
Az egyszerűségben a szépség. Ez érvényes az elegáns LAGOON ékszerdobozra is, melyben áttekinthetően lehet tárolni a különféle ékszereket. Az ékszerdobozok praktikus fedéllel, és csúszásmentes betéttel rendelkeznek. Ha egy kedves apróságot keresel, ez lesz a tökéletes választás.
Nagy örömet tudsz szerezni egy exkluzív diffúzorral is, főleg ha az egy nemes fából készült tetővel ellátott üvegpalackban van, mely kellemes hangulatot teremt bármely háztartásban. Kínálatunkban több magával ragadó illat közül tudsz választani. A csomagolás rattan pálcikákat is tartalmaz.

Illatos, inspiráló ajándékok:

A praktikus ajándékok is örömet tudnak okozni

Mit adjunk egy nőnek, aki hasznos ajándékra vágyik? Kiváló választás lehet a DELIGHT edénykészlet. A modern, tartós felületű, és különlegesen világos színű rozsdamentes edények komfortos fülekkel vannak ellátva, és masszív, üveg-acél fedelek is járnak hozzá.
Más nőket pedig azzal tudunk boldoggá tenni, ha az ünnepre gyönyörű porcelánnal, például a francia stílusú PROVENCE étkészlettel ajándékozzuk meg őket. Ez az étkészlet bármely megterített asztal dísze lesz. 12 darab, első osztályú porcelánból készült tányérból áll, finom levendula díszítéssel.
Ünnepelj, és emeld poharad a legfontosabb nők egészségére. Előtte viszont ajándékozd meg őket egy elegáns pohár készlettel, például a minimalista formatervű UNO VINO fehérboros poharakkal, melyek első osztályú kristály üvegből készülnek.

További ajándékötletek Nőnapra: