info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekÜnnepi étkezési tippek a karácsonyi élmény fokozásához

Ünnepi étkezési tippek a karácsonyi élmény fokozásához

Tematikus hetek
2022. 12. 05.
Mi a legjobb a karácsonyban? Az, hogy azokkal lehetünk, akiket szeretünk. És általában ezekre a találkozásokra mindenféle finomsággal megrakott asztalnál szokott sor kerülni. A karácsony előtti nagytakarítás, ajándékhajszolás, sütés és lakásdíszítés után ezek az elégedettség és meghittség kiérdemelt pillanatai, amelyekből energiát merítünk a következő évre. A felszolgálási és étkezési tippeink még élvezetesebbé teszik az asztalnál való összejöveteleket. Válogasson az online kínálatunból, vagy inspirálódjon márkaboltjainkban.
DELÍCIA 3 emeletes üveg kínáló állvány - kép

Az elegáns, egyszerű kínáló állvány kiválóan alkalmas édességek tálalására

Egész évben az asztalon tarthatja. Ugyanúgy jól mutatnak rajta a gyümölcsök, mint a falatkák, szendvicsek vagy a sütemények és cupcake-ek. Az üveg kínáló állvány segítségével bármit elegánsan feltálalhat. A karácsonyi édességek azonban egyszerre ünnepi darabbá varázsolják.
GRACIE Stella - kép
A szentesti vacsora a karácsony fénypontja, és ilyenkor a legjobb étkészletek kerülnek az asztalra. A GRACIE Stella ünnepi tányérok finom csillagos dekorációja emeli az ünnepi hangulatot. Ellentétben nagyanyáink arannyal díszített étkészleteivel, a GRACIE Stella tányérok az alkalmazott technológiának köszönhetően mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használhatók.
GUSTITO Cappuccinos csésze, tányérkával - kép
A karácsonyi édességekhez elválaszthatatlanul hozzátartozik egy csésze finom kávé. Akár az eszpresszó kávé szerelmese, akár a cappuccinónak tejhabsapkával a tetején nem tud ellenállni, a szükséges koffeinadagja jobban ízlik majd gyönyörű porceláncsészékből elfogyasztva. A GUSTITO termékvonal csészéiből és bögréiből ünnepnapokon és az egész évben élvezheti kedvenc forró italát.
DELÍCIA Tálaló tortaalátét ø 31 cm, porcelán - kép

Elegáns porcelántálca a legnagyobb csemegékhez

Mikor máskor tálaljuk a legfinomabb darabokat a legjobb porcelánon, ha nem karácsonykor? Ezeknek  a finomságoknak a tálalásához szüksége lesz egy megfelelő tálcára. A semleges fehér szín, az elegáns dizájn és a praktikus fedővel való használhatóság lehetővé teszik, hogy a kiváló minőségű porcelántálca a kedvenc darabjává váljon konyhájában.
DELÍCIA Csokoládé fondue - kép
A csokoládéfondü nemcsak ünneplések alkalmával vált be, hanem édességek cukorbevonattal való díszítésére is kiválóan alkalmas. És karácsonykor, mint mindig, mintha találta volna! Az édességek mellett végre gyümölcsöt is fogyasztanak a gyerekek. Használhat jó minőségű étcsokoládét vagy esetleg rubin csokoládét a rózsaszín színhez. Ami kimaradt, azt könnyedén zárja le a fedővel, és tegye be a hűtőszekrénybe későbbre.
DELÍCIA Szív alakú kerámia sütőforma - kép
A hagyományos kerámia formák nemzedékről nemzedékre öröklődnek. És éppen ez a különleges forma a mi nagy szívügyünk. Nemcsak gyönyörű és gondosan átdolgozott szív alakú kuglófot süt, hanem dekorációként is szolgál. Az idei év újdonsága szép ajándék is lehet közeli hozzátartozójának, aki szeret sütni.
OPUS gold - kép

Tányérok az ünnepi pillanatokhoz

A feldíszített karácsonyfa mellett a csábító ételekkel és italokkal teli asztal is varázslatos karácsonyi hangulatot varázsol. A finom aranydíszítéssel ellátott OPUS GOLD tányérok a mindennapi és ünnepiétkezéshez egyaránt használhatók. És mivel az arany a karácsony egyik hagyományos színe, nem foghat mellé velük az ünnepi asztalon szenteste sem.
TOSCANA Evőeszköz készlet 24 db-os - kép
A TOSCANA evőeszközök végigkísérik önt az élete során. Egyetlen darab első osztályú rozsdamentes acél megmunkálásával készültek és tökéletesen illeszkednek a kézbe. A tökéletesen masszív kialakítás és az eredeti dizájn a legmagasabb szervírozási kategóriába emeli ezt a készletet. Karácsony után nem kell az evőeszközöket elpakolnia, mert a mindennapi használatra is alkalmasak. Minőségüket 10 év garanciával vállaljuk.
FANCY HOME Stones teamécses tartó 2 db, fehér - kép
A tűlevelek illata, a gyertyák halvány fénye és a harang csilingelése. Már Ön is alig várja a karácsonyi ünnepek magával ragadó hangulatát? Az ünnepi megterített asztalon elhelyezett egyszerű tea gyertyatartók még inkább fokozzák az ünnepi hangulatot.

Ami még elfér a karácsonyi asztalon: