info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekSzeress bele a spárgába, elkezdődött a spárga szüret!

Szeress bele a spárgába, elkezdődött a spárga szüret!

Tematikus hetek
2024. 05. 02.
Ezt az ínycsiklandó zöldséget áprilistól júniusig tudod megvásárolni az üzletben vagy a piacon. A spárgaszezon rövid, ezért ne maradj le róla, és építsd be az étrendedbe. Mielőtt belekezdenél konkrét receptek elkészítésébe, győződj meg róla, hogy minden szükséges eszköz a rendelékezésedre áll-e a konyhában. - ha nem, üzleteink és webáruházunk várnak téged.
Lábasok SmartClick - kép

Kezdésnek próbáld ki a krémlevest

Ha valami egyszerűbbel kezdenél, készíts ízletes spárgakrémlevest . A hozzávalókon kívül egy jó minőségű fazékra lesz szükséged. A masszív SmartCLICK fazekak erre kiváló választás. Első osztályú tapadásmentes felülettel rendelkeznek, és valamennyi tűzhely típussal kompatibilisek. Sőt, beteheted őket a sütőbe is, hiszen markolataik levehetőek.
Tányérok SIENA - kép
A SIENA tányérokat meg fogod szeretni. Ezek az ellenálló, attraktív kerámia edények kiválóan alkalmasak hétköznapi használatra, de ugyanúgy kitűnnek az ünnepi asztalon is. Állíts össze egy leveses-, lapos- és desszert tányérokból álló készletet. A látványuk magával ragadó lesz minden nap, hiszen a kézi gyártásának köszönhetően minden egyes darab egyedi.
PRESIDENT Levesfőző mixerrel 1.75 l - kép
Ha szívesen veszed magad körül okos konyhai eszközökkel, melyek helyetted végzik el a munkát, biztosan felcsillan a szemed a PRESIDENT Levesfőző láttán. A spárgakrémlevest pikk-pakk elkészíti, de ennél sokkal gyakrabban fogod hasznát venni. Kiváló smoothie-kat, turmixokat, püréket és mártásokat tudsz vele mixelni.

Szintén jól jöhet:

GrandCHEF Szűrőedény ø 23 cm - kép

Tökéletes olasz rizottót is tudsz készíteni

Egyáltalán ne félj tőle. Csakis a megfelelő hozzávalókra van szükséged, és egy jól bevált receptre, amit megkapsz tőlünk. A spárga fenséges, ínycsiklandozó ízt ad a rizottónak, csak meg kell párolni, és le kell szűrni a GrandCHEF Szűrőedényben. A spárga az elkészítés során nem ég oda az edény falához. A betolt markolatok biztosítják, hogy főzés során ne fusson ki. A spárgát szűrd le, az edény oldalára felakasztva, ahol alaposan le is csöpög.
Tányérok Legend - kép
Az időtálló klasszikusok. Ilyenek a tiszta fehér, sima kivitelű tányérok. Színük neutrális, így bármilyen ételhez és tálaláshoz kiválóan alkalmasak. A LEGEND tányérok első osztályú porcelánból készülnek, széles peremmel, és jó minőségű fehér mázzal rendelkeznek.
FEELWOOD Késtartó, 5 késsel - kép
Kiváló minőségű konyhakéseket keresel? Van egy tippünk számodra - a FEELWOOD Késtartó 5 késsel. Igazán exkluzív szett, mely a konyhád dísze lesz. A jól bevált, hagyományos formavilágú kések első osztályú, kovácsolt pengével rendelkeznek, melyhez masszív, kőrisfa markolat tartozik.
SmartCLICK sima grill serpenyő 42 x 28 cm - kép

A legjobb a végére. Grillre vele!

Áprilisban még nem szokott ideális idő lenni a kinti grillezésre. Ebben az esetben grillezz a konyhában, a SmartCLICK grillserpenyőn. 2 hőzónával rendelkezik - a serpenyő közepe intenzív grillezésre, míg az oldalsó részei az ételek pihentetésére és melegen tartására szolgálnak. A levehető, hőálló markolatainak köszönhetően biztonságosan használható sütőben is. A szalonnába tekert spárga elkészítéséhez a legjobb választás, hiszen szépen, egyenletesen lehet őket elhelyezni a téglalap alakú serpenyőben.
PARTY TIME Power grill - kép
Mit szólnál egy ügyes kis grillhez, mely a begyújtást követően 5 perccel már kész is a használatra? A PARTY TIME Power gril pont ilyen. Speciális konstrukciójának köszönhetően nem füstöl túlzottan, és a sütőrács levétele nélkül is lehet faszenet hozzáadni.
GIORGIO Fehérboros pohár 350 ml, 6 db - kép
A spárga hollandi mártással az egyik legismertebb recept, melyhez egy pohár fehérbor illik a legjobban, főleg, ha azt GIORGIO pohárba töltjük. Egyszerű sziluettje eleganciát kölcsönöz neki, a legmagasabb minőség záloga pedig az, hogy cseh üvegművesek készítik kristály üvegből.