Ropogós thai saláta

Hozzávalók a salátához:
- 500 g grillezett vagy sült csirkemell
- 250 g fehér csúcsos káposzta, gyalun vékonyra szeletelve
- 250 g sárgarépa, HANDY X-sharp reszelővel julienne-re vágva
- 1 piros kaliforniai paprika káposztagyaluval vékony csíkokra szeletelve
- 1 szál újhagyma karikára vágva
- ízlés szerint friss korianderlevél
- pirított mogyoró a tetejére szórva
Hozzávalók az öntethez:
- 3 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál rizsecet
- 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 teáskanál szezámolaj
- 1 evőkanál méz
- 1 teáskanál frissen reszelt gyömbér
Az öntetet az összes hozzávaló összekeverésével elkészítjük.
Az előkészített zöldséget és a húst összeforgatjuk, hozzáadjuk az öntetet, majd mindent alaposan, de óvatosan összekeverünk. Tálalás előtt ízlés szerint megszórjuk szárazon pirított magvakkal.
Az előkészített zöldséget és a húst összeforgatjuk, hozzáadjuk az öntetet, majd mindent alaposan, de óvatosan összekeverünk. Tálalás előtt ízlés szerint megszórjuk szárazon pirított magvakkal.
Ezek segítenek az elkészítésben:
0













