Kép az értesítési sávon
KezdőlapTESCOMA BlogReceptekHúsokRopogós thai saláta

Ropogós thai saláta

FANCY HOME Stones tálka 21 cm, fehér - kép

Hozzávalók a salátához:

  • 500 g grillezett vagy sült csirkemell
  • 250 g fehér csúcsos káposzta, gyalun vékonyra szeletelve
  • 250 g sárgarépa, HANDY X-sharp reszelővel julienne-re vágva
  • 1 piros kaliforniai paprika káposztagyaluval vékony csíkokra szeletelve
  • 1 szál újhagyma karikára vágva
  • ízlés szerint friss korianderlevél
  • pirított mogyoró a tetejére szórva
 

Hozzávalók az öntethez:

  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 3 evőkanál rizsecet
  • 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 2 teáskanál szezámolaj
  • 1 evőkanál méz
  • 1 teáskanál frissen reszelt gyömbér
Az öntetet az összes hozzávaló összekeverésével elkészítjük.
Az előkészített zöldséget és a húst összeforgatjuk, hozzáadjuk az öntetet, majd mindent alaposan, de óvatosan összekeverünk. Tálalás előtt ízlés szerint megszórjuk szárazon pirított magvakkal.

Ezek segítenek az elkészítésben: