Hozzávalók:
- 5 db camembert sajt
- 4 gerezd fekete fokhagyma
- 4 db olajban pácolt szárított paradicsom
- 2 lilahagyma
- 1 teáskanál kapribogyó
- 1 teáskanál olajban pácolt zöldbors
- friss kakukkfű ízlés szerint
- csili ízlés szerint
- napraforgóolaj a felöntéshez
- só, bors
A sajtokat félbevágjuk. Késsel összetörünk 3 gerezd fokhagymát és megkenjük vele a fél sajtokat. A másik felükön elkenünk 3 db szárított paradicsomot, megsózzuk és megborsozzuk. A két feleket egymáshoz tapasztjuk. A pácolüvegben egymásra tesszük a sajtokat úgy, hogy chilit, zöldborsot, hagymakarikákat és kapribogyót helyezünk közéjük. Az üveget feltöltjük annyi olajjal, hogy az összes sajtot ellepje. Az utolsó gerezd fokhagymát és paradicsomot az üveg oldalába dugjuk a kakukkfűvel együtt.