info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekMegmutatjuk, hogyan grillezz halat

Megmutatjuk, hogyan grillezz halat

Tematikus hetek
2022. 06. 30.
Szeretsz grillezni? Szereted a halat? És a sört vagy, a bort? Ha legalább egy kérdésre igen-nel válaszoltál, készültünk számodra néhány tippel, amelyekkel még élvezetesebbé teheted kedvenc tevékenységedet. Rendelj online vagy vásárolj a márkaboltjainkban.
PARTY TIME Power grill - kép

A grill, amely nem füstöl, kiválóan alkalmas az erkélyre, a strandra vagy például a halak elkészítéséhez.

A grill ventilátorának köszönhetően akár 5 perc alatt felhevítheted. A PARTY TIME grill egy egyedi grillráccsal terveztük meg, amely egy kivehető középső résszel rendelkezik. Ennek köszönhetően a grillezés megszakítása nélkül és a forró rács eltávolítása nélkül tölthetted fel a széntárolót. Ráadásul a széntároló egy fedéllel lezárható, amely megakadályozza a zsír csöpögését a szénre. Éppen ennek a megoldásnak köszönhetően, a grill nem füstöl a hagyományos grillekkel ellentétben.
PRIVILEGE Grillserpenyő ø 28 cm - kép
A PRIVILEGE grillserpenyő kiválóan alkalmas zöldségek, gombák vagy akár halak grillezéséhez. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a grillrácson át esnek az apró finomságok. Az egyedi tervezésű, összecsukható nyele lehetővé teszi a PRIVILEGE serpenyő használatát akár egy fedővel lezárt grillen is.
PRIVILEGE Szeneslapát aprítóval - kép
Egyedülálló lapát faszén aprítóval kombinálva, amellyel akár nagyobb faszén darabokat is felapríthatsz. Az aprításkor így nem kell kesztyűt viselned, vagy kalapácsot és hasonló eszközöket használnod. Miután felaprítottad a faszenet, kényelmesen leválaszthatod az eszközről az aprító részét és az így már különálló lapáttal egyszerűen áthelyezheted a felaprított faszenet a grillbe.  A felaprított faszén sokkal gyorsabban felhevülnek, és ez által a grilled magasabb hőfokon használhatod.
GrandCHEF haltartó állvány - kép

A töltött halak grillezése a hús megfordítása nélkül? Próbáld ki a…

... GrandCHEF haltartó állványt. Ízleld meg te is a tökéletesen átsült, grillezett vagy párolt halnak az ízét. Akár édesvízi, akár tengeri töltött halat szeretnél készíteni – az egyedi haltartó állvánnyal soha nem fog szét esni. Kiválóan alkalmas a pisztráng, makréla, vagy nagyobb szardínia elkészítéséhez a sütőben, grillenvagy akár gőzben.
PRESTO Halszálka csipesz, tállal - kép
Ez az egyedi halszálka csipesz kiválóan alkalmas a nyers és melegen elkészített halak szálkájának eltávolításához. Első osztályú rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készül, valamint egy praktikus tárolótálcával párosítottuk.
SmartCLICK grill serpenyő 42 x 28 cm - kép
A sima grillserpenyő nagyszerű megoldás, amennyiben tűzhelyen grillezett halat szeretnél készíteni. 2 hőzónával és levehető fogantyúval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a halat a sütőben is sütheted. Az ételek elegáns találásához is használhatod. 
myBEER - kép

A grillezés és a sör egy tökéletes párosítás. Beszerezted már ehhez a megfelelő söröskorsót?

Bemutatjuk az eredeti 0,5L és 0,3L-es sörös korsóinkat, amelyekkel biztosan az egyik étteremben se fogsz találkozni. A myBEER korsók eredeti dizájnja tökéletesíti a hagyományos söröskorsók formáját. Minden korsó első osztályú boroszilikát üvegből készül, és minden típusú sör felszolgálására alkalmas. Ajánljuk figyelmedbe a myBEER kancsónkat is, amely egy vicces mérőskálával van ellátva.
CHARLIE Fehérboros poharak 6 db-os, 350 ml - kép
Inkább egy jó pohár borral párosítanád a grillezést? A borok nemessége tökéletesen kitűnik a kristályüvegből készült elegáns poharainkban. A fehér jól illik a halakhoz, ezért ajánlunk neked egy 6 db-os CHARLIE fehérboros pohár készletet, amely erős széllel van ellátva. Aminek köszönhetően nem csak nagyon ízlésesek, de rendkívül tartósak is.
Fűszerőrlők - kép
A grillezésnél jól jövet akár egy stílusos bors- és sóőrlő is. Az ételek frissen őrölt borssal vagy sóval való könnyű ízesítéséhez a VIRGO WOOD bors- és sóőrlőnket ajánljuk. Ennek a termékcsaládnak az őrlői kerámia őrlő szerkezettel rendelkeznek, amely által beállíthatod az őrlés durvaságát. Nemesített kaucsukfából (Hevea brasilienis) készülnek, valamint 2 megkülönböztető gyűrűvel rendelkeznek a só és a bors megkülönböztetése érdekében.