Karfiolos curry rizzsel

Hozzávalók:
- 500 g karfiol
- 400 g burgonya
- 400 g kókusztej
- 60 ml napraforgóolaj
- 50 g currypaszta (sárga)
- 3 dl víz
- 2 hagyma
- 1 evőkanál reszelt gyömbér
- só és bors
- garam masala fűszer ízlés szerint
- friss koriander
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk az olajon, hozzáadjuk a currypasztát, és 1 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a vizet, és simára keverjük. Beletesszük a kockára vágott burgonyát, a reszelt gyömbért, a garam masala fűszert, sózzuk, borsozzuk, és kb. 7 percig főzzük. Végül hozzáadjuk a karfiolrózsákat és a kókusztejet, majd puhára főzzük. A curryt rizzsel tálaljuk, friss korianderlevelekkel megszórva.
0











