A gyorsfőző edény, más néven Papin-fazék, azaz a mindenki által használt nevén egyszerűen kukta az egyik leghasznosabb társunk a konyhában. Akár 70%-kal takarékosabb, hiszen a rövidebb főzési idő révén rengeteg energiát spórol meg. Ráadásul az ételek ízletesebbek maradnak, és több tápanyag is megmarad bennük. A kukta a benne keletkező magasabb nyomással gyorsítja fel a főzés folyamatát, ami számos előnnyel jár. Ha még csak most válogatsz a
kukták között, vagy szeretnéd ellenőrizni, jól használod-e, olvass tovább.
TESCOMA kukták – minőség a konyhában
A TESCOMA kuktákkal a főzés egyszerű, biztonságos és hatékony. Egy jó kukta egyetlen konyhából sem hiányozhat. A kuktákat külön-külön vagy
készletben is megvásárolhatod . A klasszikus modelleket bármilyen tűzhelyen használhatod – gáz, üvegkerámia vagy akár indukciós főzőlapon is.