info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekHasználd ki a kerted minden adottságát

Használd ki a kerted minden adottságát

Tematikus hetek
2022. 08. 01.
Javában tombol a nyár, és ez csak egy dolgot jelent: szeretnénk minél többet kint lenni. Legyen szó kertről, erkélyről, vagy csak egy szomszédos parkról, ezért számos ötlettel készültünk számodra a szabadtéri étkezéshez. Vásárold meg az ajánlatunkat a webáruházunkban vagy a márkaboltjaink egyikében.Insert your text here
Sütőtálak GUSTO - kép

Ismerd meg a morzsasüteményt

Egy friss és gyors édesség, amely tökéletes a kertbe? Próbáld ki te is a morzsasüteményt! Gyümölcsből és édes, ropogósra sült morzsából áll. Egyszerű elkészítésének és remek ízének köszönhetően a hazájából Angliából mostanra az egész világba elterjedt. Készítsd el a GUSTO sütőedényben és tálakban.
Inkább a jeges édességet kívánod a nagy hőségben?
GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gép - kép
A nyárról az első édesség, amely az eszünkbe jut az a fagylalt. Készíts saját házi fagylaltot gyorsan és egyszerűen a GrandCHEF fagylaltkészítőnkkel. Nem csak ízletes de egészségesebb is, mivel nem tartalmaz „E”-ket, tartósítószereket, mesterséges színezékeket és felesleges édesítő szereket. A fagylaltkészítőnkkel akár 800 ml minőségi gyümölcs vagy tejszín alapú házi fagylaltot készíthetsz.
BAMBINI Jégkrém formázók, 6 db - kép
Inkább jégkrém párti vagy? Próbálja ki a BAMBINI jégrém formáinkat. Az egyes formázók összekapcsolhatóak és szétválaszthatóak egymástól. Az összeilleszthető formákat kényelmesen megtöltheted a mellékelt receptek szerinti fagylaltkeverékkel és lefagyaszthatod. A kész jégkrémet könnyedén kiveheted a fagyasztóból, akár egyesével a formázók szétválasztásával.
TEO kancsó hűtő résszel és szűrővel, 2.5 l - kép

Egy kancsó teli ízekkel

Nyáron a kertben biztosan szükséged lesz egy nagy kancsóra. Mit szólnál a TEO-hoz? Két okból is praktikus: egy áztató szűrőt tartalmaz a gyümölcsös, zöldséges vagy gyógynövényes limonádék elkészítéséhez, valamint egy hűtő betétet a hideg italok hőmérsékletének fenntartásához anélkül, hogy azok az olvadó jégkockákból származó víz által nemkívánt módon hígulnának.
ONLINE Tálaló alátét 32 x 22 cm - kép
Hogyan szállítsd biztonságosan a finomságokat a kertbe? Szükséged lesz egy ellenálló tálaló alátétre! Kínálatunkban találsz egy erre rendkívül alkalmasat - az ONLINE tálaló alátét strapabíró bambuszból készült, a mérete kiváló 32 x 22 cm és a két ellentétes oldalán magasított, meghosszabbított élekkel rendelkezik a kényelmes és biztonságos szállítás érdekében.
Darázscsapda - kép
A szabadtéri étkezésed során tartasz a darazsaktól? Mi erre is találtunk egy megoldást! Ennek köszönhetően a kínálatunkat kibővítettük egy darázscsapdával. Vegyszermentes, közönséges gyümölcsszörppel, illetve édes italokkal ajánlott feltölteni. Helyezd az eltervezett tálalás helyének közelébe, hogy védve legyél a darazsak ellen.

Frissítő sütemény a forró napokra?

Szereted a frissítő gyümölcsös vagy fagylaltos tortákat, amelyeket nem kell sütnöd? A 20 vagy 24 cm átmérőjű DELÍCIA formában sütés nélküli tortához most egyszerűen elkészítheted a kedvenc nyári édességedet. A formákat használhatod édes desszertek, de akár sós aszpik elkészítéséhez is. Válassz a lyuk nélküli vagy a közepén lyukas formáink közül, ez már csak rajtad múlik.

 
Mi az, ami még jól jöhet?
PARTY TIME Power grill - kép
Például a praktikus faszenes PARTY TIME Power grill, amely a ventilátorának köszönhetően a begyújtás után 5 percen belül készen is áll a grillezéshez. Továbbá az egyedi grillrácsa, kivehető központi résszel rendelkezik, tehát a grillezés megszakítása nélkül tölthetsz szenet a tartályba, anélkül, hogy el kellene távolítanod a forró rácsot. A tartályt zárható, és ezért a grillezés közben az étel leve nem csöpög a forró parázsra, hanem egy rozsdamentes acél edénybe és ezért a grill alig füstöl.
Hagyományos poharak - kép
Végül, de nem utolsósorban, ajánljuk figyelmedbe a több méretben kapható, tartós poharainkat. Vess egy pillantást az egyedi tervezésű myDRINK poharaink kínálatára. Az alkoholos és alkoholmentes italok felszolgálására szolgáló, egységes kivitelezésben kapható pohárválasztékunk egészen kivételes.