Babos brownie-k

Hozzávalók:
- 470 g fekete- vagy vörösbabkonzerv
- 130 g csokoládé cseppek
- 80 g méz
- 70 g kókuszolaj
- 40 g nádcukor
- 20 g kakaópor
- 3 g sütőpor
- 3 tojás
- ¼ teáskanál só
- vaj a forma kikenéséhez
- vaníliaesszencia
Elkészítése:
A 24 × 24 cm-es tepsit kivajazzuk, majd félretesszük. A leszűrt babot, a kókuszolajat, a cukrot és a mézet simára turmixoljuk. Hozzáadjuk a kakaót, a sót, a sütőport, a tojásokat és a vaníliakivonatot, majd tovább mixeljük, amíg teljesen egynemű lesz. Ha szükséges, egy kevés leszűrt lével hígítjuk a tésztát. A masszába belekeverjük a csokoládécseppek felét, majd az egészet az előkészített formába öntjük. A maradék csokoládét egyenletesen eloszlatjuk a tetején. Előmelegített, 170 °C-os sütőben kb. 20–25 percig sütjük.
Az előkészítésben és a tálalásban segítségedre lesznek:
0


















