Aszpikos mini kuglófok

Készítsd elő a következőket:
hozzávalók 9 mini kuglófhoz- 4 keményre főtt tojás
- 75 g sonkás felvágott
- 85 g vegyes savanyúság (csak a zöldség, a levet nem használjuk)
- 1/2 evőkanál apróra vágott ecetes kápia paprika
- 110 g majonéz
- 1/ 2 evőkanál mustár
- só és bors ízlés szerint
- 1 csomag kocsonyához való zselatin
- 75 ml a savanyúság levéből
- 75 ml víz
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, majd apróra vágjuk, a többi hozzávalót pedig kis kockákra daraboljuk. Egy tálban összekeverjük a zöldségeket, a sonkát, a tojást, majd hozzáadjuk a majonézt, a mustárt, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összeforgatjuk.
Egy kis lábasban összekeverjük a vizet és a savanyúság levét, majd hozzáadjuk a csomagolás szerint elkészített zselatint. Miután a zselés alap langyosra hűlt, fokozatosan belekeverjük a töltelékbe. A masszát mini kuglófformákba adagoljuk, és hűtőbe tesszük dermedni.
A recepthez segítségedre lehetnek:
0











