Kép az értesítési sávon

Áfonyafagyi

GrandCHEF elektromos fagylaltkészítő gép - kép

Hozzávalók:

  • 350 g áfonya
  • 230 ml 30%-os tejszín
  • 100 g kristálycukor
  • 100 g főtt cékla
  • 20 g dextróz
  • 15 ml citromlé
A kristálycukrot és a dextrózt összekeverjük egy tálban. A tejszínt felmelegítjük egy lábasban, majd hozzáadjuk a cukrot, és addig kevergetjük, amíg fel nem olvad. Az áfonyát és a céklát felmelegítjük, majd összeturmixoljuk. Az összes hozzávalót összekeverjük, citromlével ízesítjük, majd még egyszer pépesítjük a botmixerrel. A keveréket 30 percig pihentetjük, majd elkészítjük a fagylaltot a fagylaltgép használati útmutatója szerint.

Co využijete: