info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogInspirációk és ötletekNe fagyoskodj, vidd ki magaddal a kedvenc forró italod egy tökéletes termoszban!

Ne fagyoskodj, vidd ki magaddal a kedvenc forró italod egy tökéletes termoszban!

Melegítsd fel magad a kinti hidegben egy jó teával, illatos kávéval vagy punccsal. Italod hosszú ideig meleg marad a teljesen rozsdamentes és duplafalú termoszban, még a legnagyobb fagyban is. Ennek ellenére a termosz felülete érintésre kellemesen hűvös. Egy jó termosz nyáron is jól jöhet, hogy hűvösen tartsd a jeges teád vagy más hideg italod. Röviden, egy jó minőségű termosz mindig jól jön.

Általános kinti használatra 

Kezdjük a leguniverzálisabb CONSTANT 0,5L rozsdamentes acél termoszunkkal, amely alkalmas utazáshoz vagy sportoláshoz. Duplafalú, vákuumos, és az italát néhány óráig biztonságosan melegen, vagy hidegen tartja.

Az elegáns és jól zárható rozsdamentes acélból készült kupak erős, de rugalmas hurokkal van rögzítve a termoszhoz. Így a rozsdamentes kupak, használat közben rögzítve van a termoszhoz, ami megakadályozza a kupak elvesztését.

Sífutáshoz vagy hegyi túrázáshoz

 A teljesen rozsdamentes acélból készült 0,3l-es és a 0,5l-es sporttermoszunk csupán egy érintéssel nyitódik, viszont felvan szerelve egy zárral a nemkívánt kinyitódás ellen sportolás közben. Ideális túrázáshoz, utazáshoz, röviden az aktív életmódhoz, legyen az tél vagy nyár.

A CONSTANT termékcsaládunkban megtalálhatod a rozsdamentes acélból készült 0,5l-es szétszedhető termopalackunkat is. Előnye, hogy könnyedén lecsavarható a teteje és ezáltal kényelmesen megtölthető jéggel, gyógynövényekkel, gyümölcsökkel vagy hasonlókkal. Ennek a funkciónak köszönhetően a tisztítása is rendkívül egyszerű.

Kirándulásra vagy jégkorong meccsre

Egy termosz bögrével mindig jól jön olyan kültéri tevékenységeknél, ahol le tudsz ülni egy asztalhoz vagy éppen a barátaiddal álldogálsz a pálya szélén. Forró italod így kiélvezheted az utolsó cseppig egyeneset a termoszod bögréjéből pont úgy, mint otthon. Ezek a termoszok egyérintéses zárral vannak felszerelve és négy méretben kaphatók 0,3l-től 1l-ig.

Termoszok gyermeknek

Könnyen kézben tarthatók, az ital nem folyik ki belőlük a minden napi használat közben és rendkívül higiénikusak. Igen, gyermekeknek tervezett termoszokról beszélünk. A gyermekeknek tervezett termoszok hasonlóak, mint a hagyományos termoszok. Prémium rozsdamentes acélból készültek, és vákuumos duplafalának köszönhetően hosszú ideig megőrizik az ital hőmérsékletét. Az anti-colic cumi és a szilikon tömítés garantálják a kényelmes és biztonságos ivást.

Munkába járáshoz és autóba

A CONSTANT termo bögre forgatható fülének köszönhetően jobb és balkezeseknek is alkalmas. Tökéletesen le lehet zárni, és ezért gyorsan a legjobb barátoddá válik amikor éppen munkába tartasz autóval vagy tömegközlekedéssel.  Az optimális 0,4l-es kivitelezés éppen elegendő az egyre elterjedtebb „Coffee to go” trendhez.
A CONSTANT duplafalú termosz első osztályú rozsdamentes 18/10 acélból készül, a kupak és fogantyú tartós műanyagból, és minden tömítése pedig szilikonból. Átlagos használat esetén a termosz törhetetlen, és több órán keresztül megőrzi az italok hőmérsékletét.