• Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekMinden a tökéletes karácsonyi asztal elkészítéséhez

Minden a tökéletes karácsonyi asztal elkészítéséhez

Tematikus hetek
2022. 12. 14.
Mindjárt itt a karácsony, itt az ideje, hogy lelassítsunk és élvezzük szeretteink jelenlétét, örüljünk az ajándékoknak, meséknek, éppúgy mint a remek ételeknek az ünnepi asztalnál. Már minden megvan, ami a tökéletes ünnepi asztal elkészítéséhez szükséges? Merítsen ihletet termékeinkből, hogy a szenteste az év legszebb estéje legyen az Ön számára. Velünk elkészítheti a tökéletes karácsonyi lakomát, elég ha csak megnézi online ajánlatunkat, vagy felkeresi üzleteinket.
Sütőtálak - kép

Elegáns tál a sütőbe, vagy az asztalra

Hagyjon elegendő helyet az ünnepi asztal közepén az elegáns cserép sütőtálnak, melyben felszolgálja a hagyományos rántott húst vagy a sült lazacot. Többféle méretű tálból választhat. Első osztályú anyagból készültek, és ellenálló zománccal vannak bevonva.
GrandCHEF Merőkanál - kép
Akár a halászlevet, akár a húslevest szereti, tálaláskor nem hiányozhat a minőségi merőkanál. Például a GrandCHEF merőkanál, mely a GrandCHEF konyhai eszközök átfogó választékának része. Első osztályú rozsdamentes acélból készült, minimális műanyag felhasználásával, és mosogatógépben is mosható.
VIRGO WOOD bors- és sóőrlő 14 cm - kép
A bors- és sóőrlő sem hiányozhat az ünnepi asztalról. A VIRGO WOOD bors- és sóőrlő nemesített brazil kaucsukfából készült, és első osztályú kerámiából készült őrlőmechanizmussal rendelkezik, melynél az őrlés durvasága állítható. 2 megkülönböztető gyűrűvel rendelkezik a bors és só megkülönböztetéséhez.
GRACIE Stella - kép

Ezen az estén nemcsak az égbolt van tele csillagokkal

Ünnepi alkalmakkor a legjobb étkészlet kerül az asztalra. A GRACIE Stella tányérokon a csillagokkal díszített finom dekoráció kiemeli karácsonyi vacsorájának ünnepi hangulatát. Ellentétben nagyanyáink arannyal díszített étkészletével, a GRACIE Stella tányérok mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is rakhatók.
CLASSIC Evőeszköz készlet 24 db-os - kép
Még az apró dolgok is benyomást keltenek. Mint az ilyen evőeszközök. A legjobb a klasszikus, időtlen dizájnnal, magas fénnyel, mely stílusossá varázsolja étkezését. Ilyen a CLASSIC evőeszköz 24 darabos készletben, mely első osztályú rozsdamentes acélből készült, precíz masszív kivitelben.
GIORGIO Pohár - kép
Koccintson pezsgővel vagy kiváló borral, melyet a mi GIORGIO luxus poharainkból élvezhet. Választhat fehér-, vörösboros készletet, pezsgőskészletet, vagy üdítőitalokhoz hagymányos poharakat. Ezek az átlátszó kristályüvegekből készült poharak cseh üvegkészítők munkái.
GUSTITO 3 emeletes kínáló tál - kép

Sütemények, gyümölcsök vagy mogyoró porcelánban

A szentesti vacsorán is van helye az édesnek. Tálalja a süteményeket ünnepélyesen a háromszintes GUSTITO kínáló tálon, így helyet takarít meg az asztalon. Első osztályú fehér porcelánból készült, fém tartóelemmel. Tálalhat rajta akár gyümölcsöt, vagy falatkákat is. Ezzel az ünnepi felszolgálással tündökölni fog.
DELÍCIA Szív alakú kerámia sütőforma - kép
Ha szereti a hagyományos edényeket, a szív alakú kerámia forma a szívügye lesz. Megsütheti benne a legjobb kuglófot, és az ünnepi alkalmakkor dekorációként is használhatja. Tökéletesen kidolgozott részletekkel rendelkezik, és minőségi vastag falú kerámiából készült, vörös zománccal.
ONLINE Kancsó tetővel 1.0 l - kép
A lakománál ne feledkezzen meg az ivási rendről! Forró puncsot vagy hideg gyümölcslimonádét készíthet egy tetszetős fedeles kancsóban, mely hőálló boroszilikát üvegből készült. Minden bizonnyal értékelni fogja, hogy ez a kancsó méretben és formában is tökéletes a hűtőszekrény ajtajára való elhelyezéshez.