Öntsünk 100 ml olajat egy edénybe, adjuk hozzá a zsírt és az apróra vágott hagymát. Indítsuk el a Sütés (Fry) programot, és állítsuk az intenzitást Magas (More) fokozatra. Amint a hagyma megpirult, vegyük ki, és tegyük félre. Öntsük a maradék 100 ml olajat a főzőedénybe, és várjuk meg, amíg felforrósodik. A köménnyel fűszerezett, 3x3 cm-es darabokra vágott húst pirítsuk meg a forró olajon, majd szórjuk meg pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk, és adjuk hozzá a pirított hagymát. Keverjünk el 1 evőkanál lisztet 500 ml vízben, majd öntsük a megpirított húsra. Alaposan keverjük össze, és zárjuk le a Sütés (Fry) programot. A megpirított húshoz adjuk hozzá a babérlevelet és a zúzott fokhagymát. Zárjuk le a kuktát, indítsuk el a Hús/Párolás (Meat/Stew) programot, és főzzük meg a pörköltet. A Főzés (Cooking) fázis végén nyissuk ki a kuktát, és tálalás előtt a pörköltet ízesítsük majoránnával és cukorral.