info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés

Kerti party

Tematikus hetek
2022. 05. 12.

Megkezdődött a kerti partyk szezonja, amelynek nélkülözhetetlen része a grillezés. Beszereztél már minden kelléket?

Megérkeztek a jó idők és velük együtt nekünk is megjön a kedvünk a kinti tálaláshoz a kertünkben vagy éppen a teraszunkon. Legyél felkészülve minden helyzetre, ezért ellenőrizd nem hiányzik-e még néhány dolog a Tescomából.
Készültünk néhány nélkülözhetetlen kellékkel, amelyekre szükséged lehet és hogy még könnyebb legyen mindet megvásárolhatod egyeneset a weboldalunkon vagy a márkaboltjainkban.

Grillez füst mentesen és kerüld el a hosszadalmas begyújtás

Igen, a PARTY TIME power grill úgy terveztük meg, hogy kiküszöböljük az összes nem kívánt tulajdonságát a klasszikus faszenes grillnek- tehát a nehézkes begyújtást és a zsír lecsepegésekor keletkező erős füstölést.
Kézben formázni egyforma méretű húspogácsákat nem egyszerű és még időigényes is. Pont ezért kifejlesztettünk egy egyedi hamburgerprést, amellyel könnyedén készíthetsz 9 egyforma méretű húspogácsát és még egyeneset higiénikusan is tárolhatod őket a présben. Kiváló a sajttal töltött húspogácsa elkészítéséhez is.
A könnyű só és bors őrléséhez jól jöhet a 2 az 1-ben elektromos só- és borsőrlő, amely két különálló kamrával rendelkezik és csupán egy gombnyomással megőrli a sót vagy borsot. A praktikus fedőnek köszönhetően a fűszerek nem szennyezik be az asztalát.

Most már bárhová biztonságosan magaddal viheted a falatkákat, szendvicseket, süteményeket vagy tortákat

Bemutatjuk a DELÍCIA hűtőtálcát, amely rendkívül praktikus. Hatékonyan megvédi a benne tárolt finomságokat a rovaraktól és a magas hőmérsékletektől. A sütemények, desszertek, szendvicsek, party falatkák vagy gyümölcsok így sokáig frissek maradnak és könnyen szállíthatóak mondjuk egy kerti partyra vagy egy piknikre a természetben.
Miért lenne egy unalmas tálcád, ha lehet egy öko tálcád egyedi virágos mintával. Az összes FANCY HOME tálca, ellentétben a hagyományos műanyag tálcáktól, biológiailag lebomló és környezetbarát. Tágas fogantyúkkal rendelkeznek a kényelmes kezelés érdekében, és matt felülettel, amelynek köszönhetően a csészék, bögrék és csészealjak nem csúsznak el a tálcákon, az áthelyezésük közben.
Biztosan hasznát veszed egy VITAMINO szűrőtálnak is – egy okos ötlet a zöldségek és gyümölcsok leöblítéséhez a folyó víz alatt, a különböző élelmiszerek leszűréséhez vagy tálalásához. Ez az univerzális műanyag edény szűrővel egy rendkívül praktikus megoldás nem csak a nyári szezonra, de az egész évre.

Karaffa alkoholos és alkoholmentes italokra, amely egyből feldobja az asztalod

Ha igazán ki szeretnéd élvezni az italodat, akkor a vonzó UNO VINO karaffában szolgáld fel. A nyílással rendelkező fedő megvédi az italokat a szennyeződésektől és rovaroktól, a kiöntésnél nem kell levenni. A karaffa víz, limonádé, gyümölcslevek, alkoholos italok és egyéb üdítőitalok felszolgálására alkalmas.
Ez a dizájnos ételbúra hatékonyan megvédi a tortákat, sütiket, szendvicseket vagy falatkákat a szennyeződésektől a tálalás során. Az ételbúra egyedi szellőzőrendszerrel van ellátva, amely a fogantyú alján található. A fogantyú elfordításával elzárhatod a szellőzőt, amely megakadályozza az étel kiszáradását, illetve megnyithatod, ami meggátolja az étel nedvesedését.
Ki nem állhatod, amikor darazsak röpködnek körülötted a kertedben? Ez az egyedi darázscsapda olyannyira vonzó a darazsak számára, hogy messziről elkerülik a kerti konyhádat és környékét. A darázscsapda teljes mértékben kémia mentes, egyszerűen csak tölts bele egy kis édes szirupot, cólát vagy multivitaminos dzsúszt.