info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekItt a karácsonyi sütés ideje-minden kelléket beszereztél?

Itt a karácsonyi sütés ideje-minden kelléket beszereztél?

Tematikus hetek
2021. 11. 09.
Közeleg az advent, és a végén az év legszebb ünnepei várnak ránk. Ezeknek az ünnepeknek több szimbóluma is van, mint például a karácsonyfa, ajándékok, karácsonyi dalok és mindenki kedvence a karácsonyi sütik! Készülj fel a karácsonyi sütésre még időben és kápráztasd el a vendégeidet tökéletes mezeskalácsoddal, foszlós fonott kalácsoddal vagy a legszebb formájú linzereiddel. De még sok mással is készültünk:
DELÍCIA Méhkaptár állvány - kép

Tornyocska vagy méhkas? Ennek az eszköz segítségével egykettőre készen lesznek

A dió tésztából készült, töltött, nyers sütemény az egyik legnépszerűbb karácsonyi édesség. Viszont az elkészítése meglehetősen igényes. Azonban nem, ha a megfelelő eszközökkel rendelkezel. Nézd meg az ötletes méhkaptár állványunkat, aminek köszönhetően rendkívül egyszerűvé válik a méhkasok megtöltése:

MEGNÉZEM
DELÍCIA Karácsonyi és omlós teasütemény kiszúrók, 8 db - kép

A legszebb linzerek

Ez a teasütemény kiszúró készlet hibátlan. A készlet két nagy gömbölyű kiszúrót tartalmaz egyenes és hullámos széllel, és hat mini kiszúrót karácsonyi motívumokkal a középső rész kiszúrására. A mini kiszúrók hóember, mézeskalács ember, csillag, harang, fa és hullócsillag formájúak.

MEGNÉZEM

Ezekről se maradj le:

Egy biztos, a díszítést élvezni fogod! ;-)

DELÍCIA Tortadíszítő ceruza - kép

A legendás tortadíszítő ceruza a legapróbb részletekhez

Nincs több díszítés mikrotén zacskóval vagy díszítő zsákokkal, amelyeket tudni kell meg tölteni, speciálisan megragadni és rendkívüli szakértelemmel összenyomni, hogy legalább egy egyszerű vonalat hozzon létre a desszerten.

A krémekkel, olvasztott csokoládéval vagy tejszínhabbal való könnyű díszítés érdekében kifejlesztettünk egy rendkívüli ezközt, amellyel mindenki mester cukrászként díszíthet – bemutatjuk a DELÍCIA tortadíszítő ceruzát, amelynek a teste rugalmas szilikonból készült.

MEGNÉZEM


Egy modern tészta alátét nélkül nem boldogulsz:

DELÍCIA SiliconPRIME 60x50 cm kapcsos tészta alátét - kép

A szilonból készült tészta alátét higiénikus és nem foglal sok helyet

Ezen a modern alátéten található mérőskálának köszönhetően, mérései vagy porciói mindig pontosak lesznek. Az alátét erősen tapad az asztalhoz, a tészta nem ragad hozzá és sodrás után pedig tökéletesen sima. Az alátét tökéletesen összerakható, használat után elég összecsavarni, kapoccsal összekapcsolni és csak minimális helyet foglal.

MEGNÉZEM


Ezen kívül jóljöhetnek:

DELÍCIA Csokoládé fondue - kép

Nem elégszel meg a díszítéssel? Mártogass édességeket vagy gyümölcsöket forró, folyós csokoládéba!

Friss gyümölcs, olvasztott forró csokoládéba mártva, ez egy garantált recept a nagyszerű vendéglátáshoz minden családi partin vagy gyermekzsúron. Ne feledkezzünk meg a csokoládéba mártott különb féle édességekről sem! Az elektromos DELÍCIA csokoládé fondue-ben könnyen és gyorsan készíthet finom, fehér, ét vagy tejcsokoládéból készült fondue-t. Ez után szeletelj fel az ízlésed szerint gyümölcsöket mondjuk epret, banánt, szőlőt vagy mandarint és már csak mártogatnod és ízlelned kell. A megmaradt csokoládéban mártogathatod a linzereket, méhkasokat vagy más apró süteményeket. Az elektromos fondue-ben a csokoládé nem szárad ki és nem ég oda.

MEGNÉZEM


A tökéletes sütemények megérdemlik a luxus tálalást

GUSTITO 3 emeletes kínáló tál - kép

A gyönyörű kínáló tálnak köszönhetően a süteményeid kitűnnek

A luxus kínáló tál első osztályú fehér porcelán és minőségi fém kombinációjával nemcsak egy reprezentatív asztali dísz, de hatékony tálalási eszköz is, amelyen jól mutatnak a sütemények, gyümölcsök és más ínyenc falatok.

MEGNÉZEM


Jól jöhet:

DELÍCIA Diótörő - kép

Ha nincs időd díszíteni, értékelni fogod a különbféle reszelékeket. Hogyan készítsd el a saját reszeléked?

Készítsd el saját reszelékedet a kézi diótörőnk segítségével. Ideális a gyors mogyoró, csokoládé vagy keksz reszelék készítéséhez, amelyekkel tetszésed szerint díszítheted a kedvenc desszertjeidet. A fogantyú elfordításával tudod szabályozni a reszelék méretét, válaszd ki számodra a legmegfelelőbbet!

MEGVESZEM


Ezekről se maradj le:

Teremtsd meg az igazi karácsonyi hangulatot kedvenc fonott kalácsoddal

DELÍCIA Fonott kalács kerámia forma - kép

Fonott kalács, a tészta fonása nélkül

nem olyan jártas a konyhában, hogy rászánja magát a fonott kalács készítésére, mivel gondot okoz a tészta fonás? A DELÍCIA kerámia formával kiváló házi készítésű fonott kalácsot készíthet anélkül, hogy a tésztát a kívánt formára fonná. A masszív, vastag falú kerámia forma garantálja, hogy a fonott kalács egyenletesen át sül. A forma zománca természetesen tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így könnyedén kifordítható a már kész fonott kalács.

MEGVESZEM