info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekHogyan lesz meghitt és illatos az otthonom?

Hogyan lesz meghitt és illatos az otthonom?

Tematikus hetek
2023. 08. 31.
Élvezd ki az indián nyarat, majd ha megérkeztek az első őszies napok, és inkább otthon maradnál, teremts kellemes légkört az időjárás ellenére is. Ez nem is olyan nehéz, mint gondolnád: a szépen rendbetett lakást érdekes kiegészítőkkel és finom illatokkal dobhatod fel. Készítsd el a kedvenc sütidet, és kortyolj el egy finom kávét. Élvezd a pillanatot, amely csak a tiéd. És hogyan?
DELÍCIA Kerámia kuglóf sütőforma - kép

Lassíts le, ez a tea és az édességek ideje

A konyhából áradó illatok mindenkit azonnal jobb kedvre derítenek. A kuglóf igazi békebeli klasszikus, ezért a kuglófforma egy háztartásból sem hiányozhat. A DELÍCIA kerámia sütőforma ellenálló, kétszínű máza természetes módon tapadásmentes. Így a kuglóf egyenletesen sül át, majd könnyedén kivehető a formából.
https://www.tescoma.hu/fancy-home-stones-kancso-melegito - kép
Szánj magadra néhány percet, és élvezd a kedvenc teád ízét! Készíts belőle egy egész kancsóval, és vegyél elő hozzá stílusos kerámia kancsómelegítőt is, amely megtartja az üveg- vagy porcelánkancsóban tálalt italok hőmérsékletét. A kancsómelegítő elsőosztályú kerámiából készült, kivételesen ellenálló mázzal, és jól illik a FANCY HOME Stones sorozat többi termékéhez.
GrandCHEF kávédaráló - kép
Szereted a frissen darált szemes kávét, és jól jönne egy minőségi kézi kávédaráló? Szerezz be egy GrandCHEF kézi kávédarálót. Kerámia őrlőkéseivel 6-féle szemcseméretű kávét darálhatsz. Az átlátszó tartályon látható skálán figyelheted a csészék számát. Az exkluzív, rozsdamentes eszköz modern, elegáns megjelenése vonzza a tekintetet.

Nézd meg ezeket a termékeket is:

ONLINE - kép

Az összeillő kiegészítők megszépítik a lakást

A harmónia sokkal jobban mutat. Ez a bútorok mellett a kisebb lakáskiegészítőkre is érvényes. Az ONLINE termékcsalád széles választékban kínál kiegészítőket a konyhába és tálaláshoz. Az ONLINE termékeket mindig kellemes használni vagy akár csak rájuk nézni – akár élelmiszereket tárolsz, akár kenyeret teszel el vagy ételt tálalsz bennük.
ONLINE Gyümölcskosár - kép
Vannak olyan konyhai eszközök, amelyek egyszerre praktikusak és nagyon dekoratívak. Ilyen az ONLINE gyümölcskosár is, amelyet fehér felületkezelésű fémből gyártunk. Nemcsak tárolhatod, hanem az asztalra is teheted benne a zöldségeket és gyümölcsöket.
ONLINE Tálaló alátét 32 x 22 cm - kép
Az ONLINE tálca is a nyugodt mindennapi rutint segíti, hiszen italokat és kisebb fogásokat is tálalhatsz rajta. Jól mutat rajta a kávé, a desszert vagy egy könnyű uzsonna. Ellenálló bambuszból készült, és formaterve harmonizál az ONLINE sorozat más termékeivel.

További hasznos eszközök, amelyek jól jöhetnek neked:

Háztartás - kép

Rend és rendszer a jó közérzetért

A megfelelő eszközökkel már nem is olyan nehéz megőrizni a rendet és a szervezettséget. A FANCY HOME termékcsalád többek között szekrényben vagy azon kívül használható rendszerezőket tartalmaz: ruhazsákokat, különféle méretű tárolódobozokat, huzatokat, vákuumzsákokat, sőt zokni- vagy fehérnemű-rendszerezőket is.
fancy-home-ultrahangos-aromalampa-lava-feher - kép
Nemcsak egy finom fogás, hanem egy kellemes lakásillatosító is illata is belengheti a házat. Próbáld ki a kerámiadiffúzort, a gyertyát vagy az aromalámpát. Például a LAVA ultrahangos aromalámpát, amely hideg párát képez, színesen világít, és illóolajjal illatosítja a helyiséget. Válassz a fehér és az antracit változat közül.
Fürdőszoba - kép
A gyűrűknek, nyakláncoknak, karkötőknek és más kedves csecsebecséknek is kell egy hely, ahová leteheted őket. Nézd meg például az elegáns megjelenésű, decens árnyalatú LAGOON ékszertartókat. A két- és háromszintes változatban is különböző méretű rekeszeket találsz a különféle ékszerek számára. Ráadásul az ékszertartók szépen illenek a többi LAGOON termékhez.