info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekGombászunk és gombát szárítunk

Gombászunk és gombát szárítunk

Tematikus hetek
2023. 09. 21.
Eső után nő... mint a gomba! Ha te is szereted a gombát, biztosan tudod, hogy számtalan módon dolgozhatjuk fel: nemcsak ízletes, bevált fogásokban, hanem tartósítva is. Mi pedig ehhez néhány tippel járulunk hozzá, olyan konyhai edényekkel és eszközökkel, amelyekkel gyerekjáték a munka.
SIENA tányér - kép

Kímélő és gyors fogások gombából 

Az erkélyen, a teraszon, a kertben: használd ki az indián nyarat, és teríts meg a friss levegőn! Készíts például egy finom gombalevest, könnyed vacsoraként, és tálald az elbűvölő SIENA kerámiatányérokban. Minőségi, ellenálló mázzal vontuk be és kézzel készítettük őket, így minden darab egyedi.
DELIGHT Edénykészlet, 8 db - kép
Az ízletes leves mellett bármilyen más finomságot is készíthetsz a minőségi DELIGHT fazekakban, amelyeket világos színük tesz ízlésessé és különlegessé. A praktikus, rozsdamentes edények ellenálló felülettel, masszív üveg-acél fedővel és – az egyszerű használat érdekében – kényelmes fülekkel büszkélkedhetnek.
Serpenyők - kép
Pirított gomba vagy más gyorsan elkészíthető serpenyős étel: te is szereted őket? Vedd elő a SteelCRAFT serpenyőt, hogy néhány perc múlva már falatozhass is. Ezzel az exkluzív acélserpenyővel nem követhetsz el hibát. Tapadásmentes felületét a fémeszközök sem karcolják meg. Sütőben is használhatod, és profi megjelenése is biztosan tetszeni fog.

Megkönnyítik a munkádat:

PRESIDENT Stone Négyzet alakú mély serpenyő fedővel 28 x 28 cm - kép

Odakint zord az idő? Készíts tápláló gombás ételeket

A PRESIDENT Stone mély, négyszögletű serpenyőben nemcsak a képen látható hagyományos cseh egytálételt (houbová kuba) készítheted el, ahogyan mi tettük, hanem bármilyen finomságot. A serpenyő tartozéka egy üveg-acél fedő is. Az edény tapadásmentes bevonata természetes követ idéz, és annyira ellenálló, hogy még a fém konyhai eszközök sem karcolják meg.
COMPACT Edénykészlet, 6 db - kép
Gombából igazán kiadós fogásokat készíthetsz, amelyek táplálnak és felmelegítenek az őszi napokon. Próbáld ki például a finom gombapörköltet! Vedd elő a COMPACT fazekakat, és láss neki. A készlet formatervezési díjat nyert, és különlegessége, hogy az összes edény, velük együtt a fedőjük is, egymásba rakható. Ráadásul főzés közben a fedőt kényelmesen a fazék szélére helyezheted.
Sütőtálak - kép
Mi nem hiányozhat a háztartásodból? Természetesen egy minőségi kerámia sütőtál, ellenálló mázzal. DELÍCIA sütőtálainkat három színben és négyféle méretben szerezheted be. Igényes megjelenésüknek köszönhetően tálaláshoz is megfelelőek, és bármilyen sütőben használhatóak. A fagyasztóba és a mosogatógépbe is beteheted őket.

Biztosan jól fog jönni: 

PRESIDENT Aszalógép - kép
A gomba szárítva is csodálatos – így lesz a legillatosabb! Raktározz el belőle télire is. Ezen a téren egyértelműen a PRESIDENT aszalógép lesz a legmodernebb segítőd. Kellemesen csendesen működik, a hasznos felülete (5 szárítórács) igazán hatalmas, emellett beállíthatod rajta a hőmérsékletet és az időtartamot is.
Outdoor - kép
Tűzön-vízen át társad. Ez itt a MOVE multifunkciós zsebkés, ami mindenképpen legyen nálad kéznél, ha gombászni indulsz. Számtalan hasznos eleme van, például sör- és konzervnyitó, dugóhúzó, csavarhúzó és a penge visszacsukódását megakadályozó biztonsági zár. A csomagolás egy védőtokot is tartalmaz, amelyet az övedre erősíthetsz.
Ételtároló dobozok - kép
A gombát le is fagyaszthatjuk, például frissen vagy zsiradékon hagymával megpirítva. Ehhez a módszerhez ajánljuk a több méretben elérhető PURITY egészségre nem ártalmas dobozokat, amelyek csúcsminőségű, tanúsított anyagból készülnek. Tökéletes a tömítésük, nagyon rugalmasak, ráadásul könnyen nyithatóak és zárhatóak.

Nézd meg alaposabban is: