• Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekEgyen, igyon, mulasson, kezdődik a farsang!

Egyen, igyon, mulasson, kezdődik a farsang!

Tematikus hetek
2023. 01. 29.
A farsang, külföldön karneválként ismert népi ünnep a karácsony és a húsvét nagyböjtje között. Mivel a „hús elhagyása“ követi, ezért főleg a húsos és zsíros ételek fogyasztása jellemzi. Ha úgy dönt, hogy tiszteletben tartja a hagyományokat, akkor jól jönnek a kínálatunkban található eszközök, amelyekkel hozzáfoghat az erre az időszakra jellemző ételek elkészítéséhez. Beszerezheti őket akár e-shopunkban, vagy akár az ország számos üzletének valamelyikében.
Konyhai kések

Legyen szórakoztató a szeletelés!

Az éles kések nélkül nem boldogul, ezért nem hiányozhatnak a konyhából. A GrandCHEF kések ideálisak a mindennapi használatra, külön-külön vagy masszív fa késtartóban is kaphatók. A nyél és a penge közötti sima átmenetnek köszönhetően szinte eggyé válik velük.
PRESIDENT Konyhai robot
PRESIDENT Konyhai robot nemcsak megjelenésével és erős teljesítményével, hanem gazdag felszereltségével is elragadja Önt. Tartalmaz egy fém húsdarálót is, praktikus rögzítéssel a házi kolbász elkészítéséhez. Ha még nem próbálta elkészíteni, a farsang időszaka lehet a megfelelő alkalom.
Hagyományos poharak
A my DRINK ivópoharak átfogó választékába tartoznak a különböző térfogatú féldecis poharak és pálinkás poharak. A farsangi mulatságok alatt vagy a disznóölésen ugyanis aligha nélkülözhet a „felmelegedéshez“ egy sört vagy egy stampedli alkoholt.
PRESIDENT Stone Edénykészlet, 8 db-os
A PRESIDENT Stone Edémykészlet kiváló minőségű tapadásmentes felülettel rendelkezik, mely elég tartós ahhoz, hogy bármit főzzön, pároljon vagy süssön benne. És biztosan nem éget oda semmit. Fém konyhai eszközöket is használhat benne. Mintha csak a disznózsír és töpörtyű készítésére lett volna teremtve!
ULTIMA+ Kukta 6.0 L
A kukta, melynek tapadásmentes felülete is van, így garantáltan semmit nem éget oda? Ez az ULTIMA +. A nyomást könnyen beállíthatja a szimbólumok szerint. A 4 biztonsági szelep gondoskodik arről, hogy a főzés balesetmentes legyen. Vegyen meg tehát minden hozzávalót, és kezdődjék a főzés.
PRESIDENT Fokhagymanyomó, tisztítóval
Fokhagyma nélkül főzni farsangkor? Inkább meg se próbálja, hiszen a fokhagyma a legtöbb farsangi étel szerves része. A minőségi fokhagymanyomóval könnyedén feldolgozhatja a kisebb és nagyobb gerezdeket, mely a tisztítónak köszönhetően könnyen karbantartható lesz.
DELÍCIA Tésztakelesztő edény melegítővel ø 26 cm

Farsangi fánk, mint a nagymamáé

A háromnapos farsangi lakoma természetesen nem csak a hús szerelmeseinek szól. Az is megtalálja a neki valót, aki az édességet szereti. Hagyományos csemege az édes farsangi fánk, melynek elkészítésére mindenki képes, akinek sikerül tökéletes kelt tésztát készítenie. Mindez az ügyes, légmentesen záró fedéllel és zselés melegítővel ellátott edénnyel szinte gyerekjáték. A melegítőnek köszönhetően a tészta kétszer gyorsabban kel.
DELÍCIA SiliconPRIME 12 Fánk sütőforma
Ha az olajban sült nem felel meg Önnek, és még mindig fánkra vágyik, kényeztesse magát a sütőben sült egészségesebb változattal. A mellékelt eredeti recept segítségével a sütőformában könnyen és gyorsan elkészítheti a 12 finom sült fánkot, melyet csokoládéval vagy színes cukormázzal díszíthet.
DELÍCIA Kürtőskalács henger, 2 db
Fahéjas cukorral megszórt édes fánktészta gyűrűk? A hagyományos kürtőskalács olyan finomság, melyet kicsik és nagyok egyaránt imádnak. Ön is szereti ezt a finomságot? A DELÍCIA formákkal  pontosan úgy készítheti el, ahogyan a standokon kapható. Vagy talán egy kicsit jobban, mert az alapanyagokról és az elkészítésről saját maga gondoskodik.