info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekEgyél, igyál, mulass, kezdődik a farsang!

Egyél, igyál, mulass, kezdődik a farsang!

Tematikus hetek
2024. 01. 25.
A farsang, más kultúrákban karnevál, népi ünnep a karácsony és a húsvét böjti időszakai között. Mivel a hús elhagyásával járó nagyböjt követi, ezért főleg a húsos és zsíros ételek fogyasztása jellemzi, és természetesen a disznótor. Ha úgy döntesz, hogy követed a hagyományokat, akkor jól jönnek a kínálatunkban található eszközök, amelyekkel hozzáfoghatsz az erre az időszakra jellemző ételek elkészítéséhez. Beszerezheted őket akár webáruházunkban, vagy akár az ország számos üzletének valamelyikében.
Konyhai kések - kép

Legyen szórakoztató a szeletelés!

Az éles kések nélkül nem boldogulhatunk, ezért nem hiányozhatnak a konyhából. A GrandCHEF kések ideálisak a mindennapi használatra, külön-külön vagy masszív fa késtartóban is kaphatók. A nyél és a penge közötti sima átmenetnek köszönhetően szinte eggyé válhatsz velük.
PRESIDENT Konyhai robot
A PRESIDENT Konyhai robotgép nemcsak megjelenésével és erős teljesítményével, hanem gazdag felszereltségével is lenyűgöz. Tartalmaz egy fém húsdarálót is, praktikus toldalékkal házi kolbász töltéséhez. Ha még nem próbáltad elkészíteni, a farsang időszaka lehet a megfelelő alkalom.
Hagyományos poharak
my DRINK ivópoharak átfogó választékába tartoznak a különböző térfogatú féldecis poharak és pálinkás poharak. A farsangi mulatságok alatt vagy a disznóölésen ugyanis aligha nélkülözhetünk a „felmelegedéshez“ egy sört vagy egy stampedli alkoholt.
PRESIDENT Stone Edénykészlet, 8 db-os
A PRESIDENT Stone Edénykészlet kiváló minőségű tapadásmentes felülettel rendelkezik, mely elég tartós ahhoz, hogy bármit főzzünk, pároljunk vagy süssünk benne. És biztosan nem éget oda semmit. Fém konyhai eszközöket is használhatsz benne. Mintha csak a disznózsír és töpörtyű készítésére lett volna teremtve!
ULTIMA+ Kukta 6.0 L
kukta, melynek tapadásmentes felülete is van, így garantáltan semmit nem éget oda? Ez az ULTIMA +. A nyomást könnyen beállíthatod a szimbólumokkal. A 4 biztonsági szelep gondoskodik a balesetmentes főzésről. Vegyél meg tehát minden hozzávalót, és kezdődjék a főzés.
PRESIDENT Fokhagymanyomó, tisztítóval
Fokhagyma nélkül főzni farsangkor? Inkább meg se próbáld, hiszen a fokhagyma a legtöbb farsangi étel szerves része. Egy minőségi fokhagymanyomóval, amely a tisztítónak köszönhetően könnyen karbantartható, könnyedén feldolgozhatod a kisebb és nagyobb gerezdeket.
DELÍCIA Tésztakelesztő edény melegítővel ø 26 cm

Farsangi fánk, mint a nagymamáé

A háromnapos farsangi lakoma természetesen nem csak a hús szerelmeseinek szól. Az is megtalálja a neki valót, aki az édességet szereti. Hagyományos csemege az édes farsangi fánk, melynek elkészítésére mindenki képes, akinek sikerül tökéletes kelt tésztát készítenie. Mindez az ügyes, légmentesen záró fedéllel és zselés melegítővel ellátott edénnyel szinte gyerekjáték. A melegítőnek köszönhetően a tészta kétszer gyorsabban kel meg.
DELÍCIA SiliconPRIME 12 Fánk sütőforma
Ha az olajban sült nem felel meg neked, mégis fánkra vágysz, kényeztesd magad a sütőben sült egészségesebb változattal. A mellékelt eredeti recept segítségével a sütőformában könnyen és gyorsan elkészítheted a 12 finom sült fánkot, amelyeket csokoládéval vagy színes cukormázzal díszíthetsz.
DELÍCIA Kürtőskalács henger, 2 db
Fahéjas cukorral megszórt édes tésztagyűrűk? A hagyományos kürtőskalács olyan finomság, melyet kicsik és nagyok egyaránt imádnak. Te is szereted ezt a finomságot? A DELÍCIA formákkal  pontosan úgy készítheted el, ahogyan a standokon kapható. Vagy talán egy kicsit jobban, mert az alapanyagokról és az elkészítésről te dönthetsz.