• Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekA tél csábít odakint, kiránduljon felkészülten bármerre

A tél csábít odakint, kiránduljon felkészülten bármerre

Tematikus hetek
2022. 12. 30.
Ne csak üljön otthon télen, hanem induljon el a téli szórakozásra. Menjen a hegyekbe, a természetbe vagy egy sétára a környéken. Hogy kiruccanása kényelmes legyen, ne felejtsen magával vinni valami finom harapnivalót. Szendvicsek vagy egy darab zsemle, és persze meleg tea a termoszban. Ván néhány tippünk az Ön számára, hogyan készüljön fel otthon egy kisebb-nagyobb outdoor kalandra. Segítőinket megtalálja az online menüben, vagy keresse fel üzleteinket.
GrandCHEF Szendvicssütő - kép

Utazáshoz szükséges finomságok elkészítése házilag

Kirándulásokhoz az ilyen szendvicsek egyszerűen tökéletesek. A Grand CHEF Szendvicssütőben kis és nagy szelet toast kenyeret is süthet. Kiváló minőségű, tapadásmentes bevonattal rendelkezik, és külön gombbal van felszerelve a készülék be-és kikapcsolására. A ropogós szendvicsek szinte azonnal elfogynak.
PRESTO Sonkakészítő, hőmérővel - kép
Házi sonka bagettben vagy melegszendvicsben, ez ám az igazi finomság. Ha Ön egy ínyenc és szereti a kihívásokat, elkészítheti saját sonkáját a „zacskó nélküli“ PRESTO Sonkakészítőben. A csomag tartalmazza a sonkamennyiség felére történő csökkentését is, és vannak receptek sonkához, pástétomokhoz és terrinekhez is.
TESCOMA DELLA CASA tésztanyomó egészséges müzliszeletekre - kép
Csomagoljon magának egy kis apró, egészséges rágcsálnivalót is! Aszalt gyümölcsök, diófélék, gabonafélék és méz keverékéből könnyen és gyorsan elkészítheti ezeket a müzliszeleteket akár otthon is. Nincs más dolga, mint vásárolni egy DELLA CASA Tésztanyomót egészséges pálcikákra. A bevált receptekhez tippeket a csomag tartalmaz.
CONSTANT CREAM Termosz bögrével 1.0 l, rozsdamentes acél

Forró italok és meleg ételek hideg időben

Téli kirándulásokra csakis termosszal! A forró tea a hidegben igazán felmelegít. Kiváló minőségű, elegáns krémszínű termoszunk a bögrének is köszönhetően nagyon praktikus. A hőszigetelő betét első osztályú rozsdamentes acélból készült, praktikus egyérintéses kupakkal és szilikon tömítéssel rendelkezik.   
FRESHBOX Termotáska 3 dobozos, antracit - kép
Értékelni fogja a termotáskát is, melybe elrejtheti magával az ételt. A hatékony hőszigetelő betéttel ellátott táska három vízálló tároló dobozt tartalmaz, melyek megtartják az étel hőmérsékletét. Ezenkívül van rajta egy zseb az evőeszközöknek vagy a szalvétáknak, és egy kényelmesen állítható szíj. Egész évben használhatja, amikor útnak indul.
CONSTANT Termosz élelmiszerre 1.0 l, rozsdamentes acél
Tekintse meg prémium minőségű rozsdamentes acél duplafalú vakuumos termoszunkat, mely az ételeket órákon át hidegen vagy melegen tartja. Belsejében két műanyag tál található, az ételek és köretek felosztásához. Mindemellett a CONSTANT Termosz élelmiszerekre az összecsukható füleknek köszönhetően könnyen szállítható is.
FANCY HOME Cipőkefe - kép

Hasznos segítők, ne feledkezzen meg róluk

Ismerje meg  újdonságunkat a cipőáploás terén.  Az utazások során, különösen az onnan való visszatérés után sok közülük jól fog jönni. Kínálatunkban többféle cipőkefe található a FANCY HOME vonalon.  A termékek minőségi anyagból készültek, tervezésükben összehangoltak, és szabványon felüli 3 év garanciával kaphatók.
myDRINK Üvegpalack termohuzattal - kép
Kövesse az ivási rendszert még utazás közben is. Gyönyörű myDRINK Ivópalackjaink vannak az Ön számára, melyek tartósak, könnyűek, mintha csak az utazáshoz, sportoláshoz lettek volna teremtve.  Hőálló boroszilikát üvegből készültek. A neoprén huzat megtartja az italok hőmérsékletét, és egyben megvédi a palackot a sérüléstől.
MOVE Multifunkciós zsebkés - kép
A MOVE Multifunkciós zsebkés minden funkcióval rendelkezik útközben való használatra. Éles összecsukható penge, nyitók, dugóhúzó, kereszthornyú csavarhúzó, lapos csavarhúzó, akasztógyűrű, biztonsági retesz, mely megakadályozza a penge spontán záródását. Egyszóval egy jó útitárs.