info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekA grillszezon elkezdődött!

A grillszezon elkezdődött!

Tematikus hetek
2023. 05. 28.
Ha a nyár, a grillezés és a hűtött italok szerelmese vagy, itt az ideje, hogy beszerezd a minőségi hozzávalókat és a megfelelő segédeszközöket, melyeket mind a 10 márkaboltunkban és itt, a webáruházban is megtalálsz.
PARTY TIME Power grill - kép
Erkély, nyaraló, kert és nyaralás. Mindezekre a helyekre magaddal kell vinned a PARTY TIME Power grillt. Azon kívül, hogy könnyű, és egyszerűen tárolható, a begyújtástól számított néhány percen belül már használható is. A beépített ventilátornak köszönhetően hatásfoka egyedülálló, így kevés faszén is elegendő a tökéletes végeredményhez. A felülről zárt széntároló úgy lett kialakítva, hogy nem csöpög rá az olvadó zsír, így a grill nem füstöl, ezért a PARTY TIME grillel a sütés sokkal kellemesebb. Ezt te és a szomszédaid is értékelni fogják.
GrandCHEF Multifunkciós hamburgerprés - kép
Te is jelölnéd a hamburger feltalálóját Nobel díjra? Hambik nélkül a nyár nehezen elképzelhető. De lehet, hogy te is küzdesz azzal a problémával, miként készíts egyforma hamburgereket?Présünk segítségével mindez gyerekjáték. Az egyes hús adagokat helyezd a korongok közé, és az így megtöltött prést kényelmesen tudod a konyhában tárolni egészen addig, amíg nem kezdesz grillezni. Csak billentsd ki az alját, és vedd ki az egyes adagokat. Ha nem használod fel az összeset, akkor sincs baj. Tedd vissza a prést a hűtőbe későbbre.
GrandCHEF Fordítólapát/nehezék hamburgerekhez - kép
Gyújtsd be a grillsütőt, fordítólapáttal helyezd rá a megfűszerezett húspogácsákat, és grillezz. Az új rozsdamentes fordítólapátunk multifunkcionális, így a házi hamburgerhúst nem csak megfordíthatod vele, hanem nehezékként is használhatod a sütés során, így a húspogácsa megőrzi alakját, és egyenletesen, alaposan sül át. Ugyanígy tudod használni steakek sütése esetén is.

Mi jönne még jól:

myBEER Sörös kancsó 2,5 l - kép

Keserű szerelem

A grillezés szinte elképzelhetetlen sör nélkül, és amennyit megeszünk, annyit meg is iszunk. A forró napokon a keserű nedű felfrissít minket, de egyben jótékony hatását is gyakorolja a grillezés során, hiszen segít az emésztésben. A csapolt a kedvenced? A kancsóba csapolt sörnek megvan a maga varázsa, és sokkal finomabb, mint a palackos. A mérőskálával ellátott üveg kancsót a barátaid és a kocsmárosod is szeretni fogja.
Sörös poharak myBEER - kép
Formatervezőink, akik a folyékony kenyér rajongói is egyben, örömmel tervezték meg eredeti söröspoharainkat és korsóinkat a MyBEER termékcsalád részeként. Ezekben a vastagfalú poharakban a sör kiváló ízélményt fog nyújtani otthon a televízió előtt, és a grillezés során egyaránt.

A megfelelő italbevitelhez szükséged lesz:

MASSIVE Mély grill serpenyő ø 28 cm - kép

A grill szerelmeseinek egyértelmű választása

MASSIVE öntöttvas serpenyők kitűnnek hőtároló képességükkel, így gyors és tökéletes sütést biztosítanak. Kiválóan alkalmasak hamburgerek, steakek, halak és zöldségek elkészítésére. A használat során egy védőréteg alakul ki a felületükön, mely növeli a tapadásmentességüket. Ezeket az ellenálló serpenyőket nem csak a grillsütőn használhatod, tűzhelyen és sütőben is kiválóan helytállnak.
PREMIUM Füstmentes grill serpenyő - kép
A masszív PREMIUM kétrészes serpenyő újabb tagja azon okos megoldásainknak, melyek könnyebbé teszik a grillezést. Sőt, a vele történő grillezés egészségesebb is, a sütőfelületen található lyukaknak köszönhetően, melyek a húslét a víztároló részbe vezetik, meggátolva így az odaégést és füst keletkezését. Mik a további előnyei? A serpenyő kompatibilis a jól bevált PARTY TIME grillsütőnkkel, és a tűzhelyen való használatra is kiválóan alkalmas.
FEELWOOD Késtartó, 5 késsel -kép
5 prémium kés 5 éves prémium garanciával. Ezek a FEELWOOD kések, melyek exkluzív, keményített kőrisfa tokban laknak. A tökéletes élességű kovácsolt pengéknek köszönhetően ezeket a késeket minden otthoni szakács nagyon nagyra fog értékelni.

Mit ajánlunk a végére?