info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekLáss neki a takarításnak, mert velünk gyerekjáték lesz!

Láss neki a takarításnak, mert velünk gyerekjáték lesz!

Tematikus hetek
2024. 02. 22.
Talán eddig nem is tudtad, hogy nálunk mindent megtalálsz az alapvető takarításhoz – a házi élelmiszerkészítés, a sütés-főzés és a tálalás eszközei mellett. Segítünk, hogy tiszta legyen nálad a padló, az ablak vagy a konyhapult, és megkönnyítjük a vasalást, a ruhatárolást vagy a cipőtisztítást, ráadásul számos tisztítószert is kínálunk.
ProfiMATE takarítókészlet - kép

Egykettőre elbánik a porral és a piszokkal

A ProfiMATE takarítókészlet felmosáshoz és száraz padlótisztításhoz is kiváló. Összesen 6 eleme van: permetezős felmosó, mikroszálas huzat, univerzális teleszkópos nyél, partvisfej, kefe és szemeteslapát, végül pedig egy fali panel 3 fogassal, amelyen minden szépen elfér. Így az eszközöket igazán ízlésesen és áttekinthetően tárolhatod.
ProfiMATE Tároló rendszerező tisztító eszközökhöz - kép
Az összes takarítószer szépen elrendezve, egy helyen? Az okos ProfiMATE rendszerezőnek ez sem okozhat gondot! Elválasztói átrendezhetőek, a füle pedig eléggé széles ahhoz, hogy kényelmesen hordozhasd. Javasoljuk, hogy szerezd be mellé a 12 literes ProfiMATE takarítóvödröt is, amelybe tökéletesen illik a rendszerező.
Porszívózhatsz, fújhatsz vagy vákuumozhatsz vele, és mivel vezetéknélküli, bárhová magaddal viheted: például a hétvégi házadba vagy a nyaralásra is. Ez az új ProfiMATE akkumulátoros kézi porszívó: kicsi, mégis hihetetlenül praktikus. Takarítsd ki vele az autót, vagy csatlakoztasd a ProfiMATE univerzális teleszkópos nyélre a plafon vagy más nehezen hozzáférhető helyek tisztításához. 

A takarításhoz ezekre is szükséged lehet:

PURO Nagy mosogatókészlet - kép

Mi tudjuk, hogyan lesz tiszta a mosogató

Ha neked is fontos, hogy a mosogató higiénikus, a környezete pedig rendezett legyen, ismerd meg a PURO termékcsalád tagjait. Biztosan elnyeri majd a tetszésedet a PURO mosogatókészlet, amely mosogatószer-adagolót, kefetartót, valamint törlőkendő- és szivacstartót tartalmaz – mindezeket elegánsan elrendezve egy lerakótálon. A PURO termékcsaládot minimalista formái teszik igazán népszerűvé.
CLEAN KIT Bamboo edénytisztító kefe - kép
A CLEAN KIT Bamboo edénytisztító kefe is jól jön, ha mosogatsz. Ahogyan a neve is utal rá, vonzó megjelenését természetes bambuszból készült nyelének köszönheti. A keferészt pedig rugalmas, hőálló sörtékkel láttuk el. Ezzel a kefével bármilyen edényt, de akár a mosogatót és más felületeket is megtisztíthatsz.
A szelektív hulladékgyűjtés és a komposztálás igazán modern dolog. Egy PURO hulladéktároló pedig megkönnyíti az egészet. Gyűjtsd benne a lebomló hulladékot: zöldséghéjakat, maradék gyümölcsöt, teafiltereket és kávézaccot. Hulladékgyűjtőnk minőségi műanyagból készült, a fedele állítható, a füle lecsukható, az alja pedig csúszásmentes.  

Ezek a termékek is jól jöhetnek:

FANCY HOME Szennyestartó zsák,cappuccino - kép

A legjobb termékek ruha és cipő ápolására

Egész sor terméket kínálunk ruhák, textíliák és cipők ápolásához. Közéjük tartoznak a tárolódobozok, a ruhásdobozok, az öltönyzsákok vagy például a FANCY HOME szennyestartó zsák. Amellett, hogy kellemes megjelenésű, nagyon tágas is: az űrtartalma 50 liter, és akár 8 kg szennyes is elfér benne. Fontos kiemelni a nagy és ellenálló pamutfüleket is, amelyekkel könnyen hordozhatod, de a praktikus mágneszár is biztosan tetszeni fog.
FANCY HOME Cipőkefe - kép
A cipők is megérdemlik a legjobb törődést! Kínálatunkban többféle cipőkefe közül válogathatsz. Közülük a legegyszerűbb a kiváló ergonómiájú FANCY HOME cipőkefe. Masszív sörtéi könnyedén távolítják el a port és más szennyeződéseket. A nehezen hozzáférhető helyek tisztítására nagyon hasznos egy foggal felszerelt, kis cipőkefe
FANCY HOME Vákuumzsák 70 x 50 cm, 2 db - kép
Rengeteg textíliát, ágyneműt vagy ruhát tartasz otthon, és már nem tudod, hol tárold őket? Használd a FANCY HOME vákuumzsákokat. Ha alaposan kiszívjuk belőlük a levegőt, a ruhák akár 75%-kal kevesebb helyet foglalnak. Ráadásul a FANCY HOME vákuumzsákok a nedvességtől és a szennyeződésektől is megvédik a ruhákat. A csomagolás két nagy méretű (70 x 50 cm-es) zsákot tartalmaz.

A biztonság kedvéért nézd meg ezeket is: