info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekHív a tavasz, hív a takarítás

Hív a tavasz, hív a takarítás

Tematikus hetek
2023. 03. 12.
Ha te is azok közé tartozol, akinek az első tavaszi napok beálltával a takarítás jut eszébe, van számodra néhány tippünk azzal kapcsolatban, hogy mit ne felejts el, és mit szerezz be ahhoz, hogy az otthonod újra csillogjon a tisztaságtól, és rendezett legyen. A tavaszi nagytakarítást könnyedén, stresszmentesen tudod végigcsinálni - hiszen minden szükséges hozzávalót megtalálsz üzleteinkben vagy webáruházunkban.

Rendezett háztartás = félsiker

A takarítás nem csak a tisztaság fenntartásáról szól, hanem a dolgaink elrendezéséről is. Az ONLINE termékcsalád számos tagja segítséget nyújt az élelmiszerek eltárolásában, és praktikusságuknak köszönhetően hozzájárulnak a rend megtartásához is. Az ONLINE termékcsalád tagjai egységes megjelenéssel rendelkeznek, jellemző rájuk a letisztult formavilág, a világos szín, és a bambusz felhasználása
A szennyest is lehet stílusosan tárolni a fürdőszobában, mielőtt a mosógépbe kerül. Használd az elegáns FANCY HOME szennyeszsákot, mely kiváló minőségű műszálból készül, és gyapjú fülekkel rendelkezik. Két szín közül választhatsz, a krémszínű a fehér ruhaneműk, a capuccino színű pedig a színes ruhaneműk tárolására ideális.
Amennyiben szelektíven gyűjtöd a szerves hulladékot a kerti komposztálóba, a PURO konyhai edény lesz az ideális választás számodra. Az edény 2,8 l űrtartalmú, ellenálló műanyagból készül, praktikus, csúszásmentes fenékkel rendelkezik, állítható fedéllel, és kényelmes, lehajtható fogantyúval van ellátva.

Szintén jól jöhet:

Takarítóeszközök áttekinthetően, egy helyen

Profi eszközöket keresel az otthonod rendbetételéhez? A nagy ProfiMATE takarító szett pont ilyen, mivel valamennyi szükséges eszköz a részét képezi - felmosó, felmosóhuzat, permetező, univerzális teleszkópos rúd, seprű toldat, kis seprű lapáttal, falra rögzíthető akasztó, hogy az összes eszköz áttekinthetően, egy helyen legyen tartva. Ez a termékcsalád a jelenleg kapható legátfogóbb takarítási program a piacon
ProfiMATE tárolónak köszönhetően egyszerűen és helytakarékosan tudod tartani a tisztítószereket és eszközöket. Amennyiben a ProfiMATE 12 l-es vödröt is megrendeled, használatot követően a tárolót könnyedén bele tudod helyezni, kihasználva ezzel a vödör üres területét. Kimondottan okos takarítási megoldások.
A konyhapult tisztán tartása gyerekjáték, ha megfelelő eszközöket használsz. Ami a mosogatót illeti, nagyon praktikus eszköz például a PURO tisztítószer adagoló. Elég rátenni a szivacsot, finoman megnyomni, és a tisztítószer máris a szivacsra kerül, a körülötte lévő terület felesleges szennyezése nélkül.

Szintén érdekelhet:

Add meg cipőidnek a kellő törődést

Vedd meg a FANCY HOME termékcsalád alap cipőkeféit. A lábbelik megfelelő karbantartásához négyféle kefére lesz szükséged - sima kefére, kis kefére a nehezen hozzáférhető részek miatt, polírozó kefére a bőr lábbelik, és külön kefére a velúr lábbelik számára.
Az előszobából nem hiányozhat egy rendes cipőkanál, mely a kényelmes használat érdekében kellőképp erős és hosszú. A FANCY HOME cipőkanál mindezen követelményeknek megfelel. Akaszd a csomag részét képező öntapadós fülre, horogszemre vagy a bútor szélére.
További nagyon hasznos eszköz a FANCY HOME cipőillatosító, mely segít csökkenteni a lábbelik nedvességét, és megszünteti az esetleges szagokat. Az illatosítóhoz levendula- vagy rózsaillatú utántöltőt is vásárolhatsz.

Szintén nézd meg: