info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTematikus hetekCsipkebogyóval vagy káposztával?

Csipkebogyóval vagy káposztával?

Tematikus hetek
2023. 10. 22.
Szívesen rendeznél házi vadlakomát, de nem vagy biztos benne, hogy saját kezűleg is el tudod készíteni a vadhúst? Érdemes megpróbálnod, hiszen ez a húsféle alacsony zsírtartalmú, így nagyon egészséges és könnyen emészthető. Boltjainkban és webáruházunkban olyan edényeket és eszközöket kínálunk, amelyek segítségével otthon is megkóstolhatod a vadhúst.
Különálló kukták - kép

Főzés fél kézzel

Specialitásunk a modern, biztonságos és egyszerűen kezelhető kukta. Mindegyik kukta alapos tesztelésen esik át, így átlagon feletti garanciát nyújtunk rájuk. A SmartCLICK kukták nagyon egyszerűen kezelhetőek, és magas vagy alacsony nyomást is kiválaszthatsz rajtuk. Ennek köszönhetően zöldségeket, hüvelyeseket és halakat is kíméletesen készíthetsz bennük. És mintha szarvaspörkölthöz teremtették volna őket!
Fűszerőrlők - kép
A só és a bors is frissen őrölve a legízletesebb. A VIRGO WOOD só- és borsőrlők kerámia őrlőfején a kívánt durvaságot is beállíthatod. Két jelzőgyűrűt csomagoltunk hozzájuk: egy fehéret a sónak és egy feketét a borsnak. Az őrlők teste értékes brazil gumifából készült, így a konyhád új díszei lesznek.      
FEELWOOD Késtartó, 5 késsel - kép
Ezzel a társasággal bármibe belevághatsz! Tökéletesen éles, kovácsolt pengéjű és precíz kőrisfa nyelű, csúcsminőségű FEELWOOD konyhai kések egy formatervezett késtartóban – remek vétel mindenkinek, aki gyakran főz. Ne feledd, hogy az éles kés biztonságosabb, mint a tompa. 

Talán ezek is jól jöhetnek:

Univerzális serpenyők - kép

Tűzhelyre és sütőbe is

Ezek a serpenyők a konyha igazi titánjai! Olyan ellenállóak, hogy még fémeszközöket is használhatsz bennük, nem fogják megkarcolni őket. A TitanPOWER serpenyők masszívak és tartósak, ezért nem deformálódnak, viszont a meleg gyorsan és egyenletesen oszlik el a felületükön. Készíts bennük például egy csodálatos dámszarvaslapockát csipkebogyómártással a receptünk alapján.
TESCOMA DELLA CASA knédlifomázó - kép
A vadételekhez tökéletesen illik a cseh „gőzgombóc”, a knédli. A DELLA CASA knédliforma segítségével te is könnyedén elkészítheted! A formával gőzben vagy mikróban is főzhetsz knédlit, majd a csúszhatható szeletelővel egyforma szeletekre vághatod.
Söröspoharak - kép
Egyedi söröskorsóinkat elsőosztályú, vastag üvegből készítjük. A myBEER söröskorsókat és -poharakat háromféle attraktív kivitelben szerezheted be. Biztosan ízleni fog belőlük a kedvenc italod.

Ezek is érdekelhetnek:

PRESIDENT Mozsár - kép

Frissen a legízletesebb

Ez a természetes gránitból készült, masszív mozsár segít megtörni a fokhagymát, a chilit és a (zöld)fűszereket. Rendkívül stabil és ellenálló. A konyha díszeként is jól mutat!
BORDEAUX edényeket - kép
A vörös BORDEAUX edényeket nem lehet nem észrevenni. Nemcsak megjelenésük, hanem felszereltségük is lenyűgöző: például a rozsdamentes indukciós alj és a fedő páraelvezető nyílásai. Az utóbbiak gondoskodnak róla, hogy a pára visszacsepegjen az edénybe, és az étel ne száradjon ki. A fazekak tűzhelyen és sütőben is használhatóak, és a levehető, rugalmas fogantyúkkal biztonságosan hordozhatóak. Például remek vöröskáposztát párolhatsz bennük!
UNO VINO elektromos dugóhúzó - kép
Élvezd gondtalanul a bor ízét! Legyen szó dugóhúzásról, az ital töltéséről és dekantálásáról vagy a megkezdett üveg tárolásáról, mi már mindent kitaláltunk, ami megkönnyítheti a dolgodat. Ez az akkumulátoros, elektromos dugóhúzó mindenkinek ajánlott, aki nincs mindig jóban a bornyitással. A készülék gombnyomásra húzza ki a dugót vagy más zárat.

Pillants rá ezekre is: