info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés

Az ételek vákuumcsomagolása – hosszabb eltarthatóság, élénkebb ízek

Hogyan tároljuk úgy az élelmiszereket, hogy sokkal tovább frissek maradjanak? Hogyan kerülhetjük el a pazarlást? Hogyan dolgozzunk fel nagyobb mennyiségű élelmiszert? Az ideális módszer a levegő kiszívása, vagyis a vákuumozás. A vákuumozó gép a nyers és a főtt élelmiszerek tárolására szolgál. A húsok, kolbászok és halak mellett gyümölcsök, zöldségek, pékáruk és készételek tárolására is használható. A száraz és nedves élelmiszerek vákuumozására szolgáló programnak köszönhetően akár húsok pácolására is alkalmas, beleértve a sous-vide, vagyis a lassú főzés módszerét is. A megfelelő vákuumfóliák és visszazárható tasakok természetesen szintén megtalálhatók kínálatunkban.