info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogTESCOMA newsÚjabb nemzetközi formatervezési díjat kaptunk

Újabb nemzetközi formatervezési díjat kaptunk

TESCOMA news
2023. 05. 22.
Sokadszorra is bebizonyosodott, hogy érdemes saját formatervet adni termékeinknek. Legutóbb a GOOD DESIGN AWARD 2022 díjnak köszönhetően, melyet a szakmai zsűri a széleskörű ONLINE konyhai termékcsaládunknak ill. a ProfiMATE univerzális összecsukható széknek ítélt oda. A magas minőségen kívül pont az eredeti formanyelv a legfőbb ismertetőjele termékeinknek, ezek különböztetnek meg minket a konkurenciától. Számunkra a tökéletes funkcionalitás és az attraktív megjelenés egyaránt fontos.

Először a ProfiMATE összecsukhetó széket mutatjuk be, melyet František Fiala tervezett.

A szék masszív és ellenálló, akár 150 kg-ot is elbír. Könnyen szétszedhető, összecsukható, és praktikus markolatának köszönhetően kényelmesen mozgatható is. Sőt, a markolatnak köszönhetően akár a falra függesztve tárolhatjuk is, a külön megvásárolható ProfiMATE takarítóeszköz akasztó segítségével. A szék lábait hatékony csúszásgátló felülettel láttuk el. Ellenálló, újrahasznosított műanyagból készül.
ProfiMATE Összecsukható szék - kép
A másik díjazott termékünk az ONLINE konyhai termékcsalád, mellyel kapcsolatban Ladislav Škoda vezető formatervező mondja el gondolatait.

Egységesség és elegancia, ezek az ONLINE kollekció fő ismérvei. Akár élelmiszert, péksüteményeket szeretne tárolni, vagy az elkészített ételeket szeretné tálalni, az ONLINE termékcsalád tagjai tökéletesen alkalmasak lesznek ezekre a feladatokra. Jellemző rájuk a minimalista formaterv és a krémszínű megjelenés. Ami pedig a felhasznált anyagokat illeti, találkozhatunk minőségi műanyaggal, fémmel, kerámiával és bambusszal.
ONLINE konyhai termékcsalád